منو شوهرم ۱۵ سال باهم اختلاف داریم حرف همو متوجه نمیشیم بعضی وقتا مثلا من دلم میخاد همیشه نازمو بکشه نصف روزشو حداقل برام خالی کنه ولی اون کلا کار کار کار چسبیده به کار انکار با کارش عروسی کرده منم نمیگم بده که کار میکنه تو این وضع اقتصادی همینکه کار میکنه چیزایی که میخام میخره برام نمیزارع چیزی رو دلم بمونه برام بسه
امروز صبح مریض شدم بهش زنگ زدم میگم مریض شدم میگه پاشو قرص بخور خب چیکار کنم کاری از دست من بر میاد و تا الان ی زنگ نزده بورسه ببینه خوبم یا نه بهم اهمیت نمیده این منو اذیت میکنه دیشب دیدم تو کارتش پول داره بهش میگم هه تو که میگی هیچی پول ندارم میگه نه تو اشتباه دیدی رفته اونور پیام حساب بتنکیشو پاک کرده گوشی و داده بهم میگه ببین هیچی نیست منو خر فرض میکنه اعصابم خیلیییییییی خورده چیکار کنم
نمیشه قضاوت کنیم شمارو شاید واقعا خیلی بهتون فشار آورده شده که تصمیم به همچین کاری گرفتین
«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم
سلام متاسفانه به خاطر فاصله سنی هستش محتاط و اینده نگر تر هستن.اگر تازه ازدواج کردی معمولا اول محک میزنن ببینن پول نگه داررهستی یا نه.
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سفی کن اندوخته داشتع باشی مثلا طلا بخر و به همسرت نشون بده اینجوری داری پس ذخیره میکنی و قدر پول رو میدونی و ...
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
سفی کن اندوخته داشتع باشی مثلا طلا بخر و به همسرت نشون بده اینجوری داری پس ذخیره میکنی و قدر پول رو میدونی و ...