2777
2789

سلام ..چند دقیقه پیش یه تاپیک زدم به عنوان طلاق بخاطر زبان تلخ شوهر ...حالا یه سوال دارم و ترسم از طلاق اینه که من که شماها توی اشناهاتو.ن کسی رو داشتید که حدودای سی پنج سالگی طلاق گرفته باشه و ازدواج مجدد بهتری کرده باشه من خودم دو ساله عقدم اما احتمال جداییم بنا به دلیلهلی زیاد هست ترسم اینه که نتونم کیس بهتری بیاد توی زندگیم ....بعد سی و پنج سال ازواج چه طعمی داره ؟

ببین خودت داری میگی شانس

شانس یعنی چیزی که از روی حساب و کتاب نیست

هیچ ربطی هم به زیبا بودن یا زشت بودن و مطلقه و مجرد بودن نداره

من دیدم آدمهایی که هیچ امتیازی نداشتن ولی ازدواج خوب کردن

و آدمهای فوق العاده سطح بالا که ازدواجهای داغون کردن....

مطلقه بودن و سن و سال هم ربطی به شانس نداره

ولی خب شانس هم یه جور احتماله...ممکنه بشه ممکنه نشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خودت داری میگی شانس شانس یعنی چیزی که از روی حساب و کتاب نیست هیچ ربطی هم به زیبا بودن یا زشت ...

ایشون دیگه حرف نگفته باقی نذاشتن  👍👍

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

بله چرا نه؟ مادر من ۲۷ سالگی ازدواج کرد ۳۲  طلاق گرفت و ۶ سال بعد با پدرم ازدواج کرد خیلی هم راضی بود از ازدواجش 

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
ببین خودت داری میگی شانس شانس یعنی چیزی که از روی حساب و کتاب نیست هیچ ربطی هم به زیبا بودن یا زشت ...

اره منم همین رومیگم .بدترین احتمالات رودرنظر بگیر وبراش برنامه ریزی کن