خانوما من با یه آقاپسری 4 ساله در ارتباطم. حالا قراره بیان جلو. گفتن 20 تا سکه. ما به هیچ عنوان اونقدر سکه رسم نداریم. همه 500 تا، 200 تا بودن. کمترین 114 تا بوده. من گفتم اگه 20 تاست کلا سکه نمیخوام. 2 دنگ خونه و 100 گرم طلا. که الانم خونه ندارن و قراره خونه ای که بعدا تهیه میکنن 2 دنگش مهریه من باشه. معقوله؟ توی سند ازدواج میشه اینطوری نوشت یا باید حتما خونه مشخص باشه؟ این حرفا هنوز بین خودمون بوده ولی خب اگه حرفم عوض شه میگن زدی زیر حرفت
کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
البته بعدا بیشترم میشه ولی خب طبعا قیمت بقیه چیزام میره بالا
تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03