2777
2789
من یه یه هفته ای درگیر بودم و دکترم نرفتم و چرک از بینیم میومد و صدام گرفته بود خودش خوب شد

سرفه خلط دار هم داشتی ؟

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرفه رو میشه تحمل کرد من تپش قلب گرفتم امونمو بریده

منم شب اول ضربانم رفته بود بالا ولی الان سرفه دارم خلط راه سینم میترسم ریه ام درگیر شده باشه 

سرفه رو میشه تحمل کرد من تپش قلب گرفتم امونمو بریده

خیلی مسخرست مریضیش لعنت به کرونا تا قبل از کرونا از این سرفه ها نمیترسیدم ولی الان میترسم 

برای سرفه روتارین بخورین 

شربت پروسپان هم خوبه 

یه شربتی هم هست عسلی هست دکتر ریه همیشه به من میده وقتی اوضاع ریه ام خوب نیست به داروخونه بگین احتمالا بدونه چیه نمیدونم هانی چی 

اگر دیگه خیلی اذیت شدی با دکتر متخصص ریه انلاین ویزیت بشو 

دو سال پیشا من عید پشتم درد گرفت و رفتم دکتر و بعد راه می رفتم حالم بد میشد و اینا دیگه گفتم به جای پزشک عمومی به متخصص ریه بگم و گفتم گفت ذات الریه شده بودی و خلاصه یه عالم انتی بیوتیک داد و دارو تا خوب شدم.

برای سرفه روتارین بخورین شربت پروسپان هم خوبه یه شربتی هم هست عسلی هست دکتر ریه همیشه به من میده وقت ...

ذات الریه همون سرماخوردگیه؟

علائمت چیه؟

سرفه شدید 

بدن درد

سردرد

دل درد

تپش روی 110

معذه درد 

فیکس 2 روزه از جام پا نشدم چیزی هم نخوردم 

10 تا آمپول یا یه سرم زدم ولی بی تاثیر 

سرویس به زوووور میرم 

یه آدم صبور صبور صبور صبور 😮‍💨

سرفه شدید بدن دردسردرددل دردتپش روی 110معذه درد فیکس 2 روزه از جام پا نشدم چیزی هم نخوردم 10 تا آمپو ...

مل هم ۳ روز فقط خواب بودیم هیچی نمیخوردیم الان بهتریم فقط سرفه ول نمیکنه