2777
2789

خب دکتر نمیری موقع زایمان هم براتون مهم نیست چه کسی بالاسرت باشه؟

من از قبل بارداری دکترم رو انتخاب کردم و از سال ۹۵ تحت نظر ایشونم.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه سوال بعد چند وقت اقدام باردار شدی؟من ۶ ماهه هنوز خبری نیست ناامید شدم.

عزیزم تا یکسال طبیعی هستش.

ولی اگر خیلی نگرانی یه دکتر برو راهنماییت میکنه

واقعا برام سواله ی زن چجوری متوجه تغییرات بدنش نمیشه اونم مدت طولانی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مرسی البته از نظر روحی افسردم میگن تاثیر میزاره رو باردار نشدن

خواهش میکنم عزیزم.

استرس و فکر و خیال بارداری باعث میشه دیر تر باردار بشی.

سعی کن کلاس بری و با کارهای مختلف خودت رو سرگرم کنی هم تو روحیه ات تاثیر داره هم باعث میشه کمتر ذهنت درگیر باردار شدن بشه همین باعث میشه ان شاءالله زودتر باردار شی

شوخی میکنی حتما مگه نه؟؟؟؟یعنی سونوی قلب ؟سونوی ان تی و آزمایش ندادی؟قرص و ویتامین نمیخوری؟وای دخترر ...

چرا سونو ک رفتم ازمایشاروهم دادم فقط دکترنرفتم..من واقعا این چیزا نمیدونم بارداری اولم هست

چرا سونو ک رفتم ازمایشاروهم دادم فقط دکترنرفتم..من واقعا این چیزا نمیدونم بارداری اولم هست

منم بارداری اولمه از قبل بارداری رفتم دکتر الانم ۱۵هفتمه منظم دکتر میرم حتی فردا هم نوبت دارم ک برم ببینه وضعیتم چطوره و برای سونو آنومالی بهم ی زمان بده 

با دکتر مشکل داری ک نمیخای بری؟ی چکاب ماهانه هستش دیگه