2777
2789
عنوان

گم شدن طلا

50 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها من تازه عضو سایت شدم و این اولین پستیه که به اشتراک میذارم

راستش من دو ماه پیش به سختی ۵۰ میلیون وام گرفتم و یه دستبند طلا خریدم خیلی هم خوشگل بود و دوستش داشتم . خلاصه گذاشتمش خونه هفته بعدش فقط یه روز دستم کردم و میخواستم دوباره بذارمش سرجاش. تو تاکسی نشستم و وسطای مسیر یهو دیدم تو دستم نیست   چشام گرد شد با اینکه میدونم وقتی از خونه بیرون اومدم تو دستم بود کل ماشین رو هم گشتم ولی پیداش نکردم 

خیلی ناراحتم اون طلا رو برای پس انداز خریده بودم ۶ ماه تو نوبت وام بودم و تا دو سال باید قسطشو بدم به یه هفته نکشید پولم و طلام حیف شد فقط یه روز تونستم ازش استفاده کنم 💔همش تو فکرمه بنظرتون برم پیش دعانویس  ؟ 

چند تا دعانویس بهم معرفی کردن و مثل اینکه نتیجه هم گرفتن فقط میترسم پای از ما بهترون تو زندگیم باز شه از ترس همین  تا حالا دست دست کردم و نرفتم 🥲

اگه تو‌خیابون گم شده محاله پیدا کنی

اخه یکی از دوستام کیف مدارکشو تو خیابون گم کرد دعانویسه ادرس یه رفتگرو بهش داد که مدونست کجاست رفتگرم ازش ۲۰۰ تومن پول گرفت و مدارکو بهش داد 😕 خودمم اعتقادی ندارم تا حالام نرفتم سراغ دعا نویس ولی انقدر برام سنگینه که طلایی که فقط روز تونستم استفادش کنم گم شده به این فکر افتادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.