2777
2789

من حدود دو هفته که مسافرتم 

بعد قبلش کلا یبوست داشتم الان حدود دو هفته که روزی سه بار دفع مدفوع دارم اوایل اسهال بودم الان نه خیلی.

زیادم نمیخورم خواستم اگه غیرطبیعیه برم دکتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من ۲۰هفتم یبوست شدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

خطرناکه یعنی استرس گرفتم خیلیمث اوایل نیستم انگار بهتر شدم

خطر ناک نیست شاید آجیل زیاد خوردی واسه اونه . گفتم که یه هفته بیشتر شد برو دکتر برات آز می نویسه مشخص میشه . 

اره ولی احساس نفخه بیشتر

ایشاله که چیزی نیست نگران نباش. میخوای یه سر برو ماما چک کن خیالت راحت بشه، چون من روز قبل زایمانم هی دفع داشتم 

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

خطر ناک نیست شاید آجیل زیاد خوردی واسه اونه . گفتم که یه هفته بیشتر شد برو دکتر برات آز می نویسه مشخ ...

آره ،آجیل هم تاثیر داره

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

منم تا دو هفته پیش یبوست شدید داشتمولی قرص کلسیم رو عوض کرده میگم نکنه از اونه

ن کلسیم ک بدتر یبوست میکنه حالا هر مارک و مدلی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

خطر ناک نیست شاید آجیل زیاد خوردی واسه اونه . گفتم که یه هفته بیشتر شد برو دکتر برات آز می نویسه مشخ ...

اهان فقط قرص کلسیم رو یه برند دیگ گرفتم منیزیم داره 

میتونه از قرص کلسیم باشه؟چون از وقتی اونو شروع کردم انگار این طوری شدم

ایشاله که چیزی نیست نگران نباش. میخوای یه سر برو ماما چک کن خیالت راحت بشه، چون من روز قبل زایمانم ه ...

احتمالا فردا میرم اگ خوب نشدم 

قرص کلسیم عوض شده منیزیم داره میتونه از اونم باشه؟

اهان فقط قرص کلسیم رو یه برند دیگ گرفتم منیزیم داره میتونه از قرص کلسیم باشه؟چون از وقتی اونو شروع ک ...

ممکنه . فعلا چیزایی که ملین هستن رو نخور . بعد اگه خوب نشدی با دکترت مشورت کن