2777
2789

سلام.فر توکار شما گریل پایین تا چه درجه حرارتیه؟برا من تا ۱۵۰ میشه.برا کیک نمیدونم چیکار کنم😑😑

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
برا من گریلش درجه حرارت نزده،فقط مشعلش که پایینه تا ۲۳۰ داره

برقی یا گازی؟

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من مارک لتو خریدم ایتالیایی هست درجه حرارت شم تا ۲۳۰داره و منوی پخت ترکیبی داره که واسه غذا ها هر کدوم یه درجه حرارت یه دستور پخت دادم تا حالا هم ازش راضی بودم

شما مارک فرتون چیه؟ چه فاکتورهایی مهمه تو انتخاب؟۱۰۰تا مدل داره اخوان

اخوان،من برام گازی بودنش مهم بود چون برقی مصرفش بالاست،با توجه به آشپزخونه و فضای آشپزخونه فر توکار خریدم‌،ماکروویو هم دوست نداشتم چون برای آشپزی فر مناسب تره.

من ندارم ولی امکان نداره حرارت اصلی فقط تا ۱۵۰باشه گریل فقط واسه رنگ گرفتن روی غذا هست

منظورم شعله پایین.کیک حتما باید با درجه ۱۸۰ گرم بشه ولی این نداره.

سلام من مارک لتو خریدم ایتالیایی هست درجه حرارت شم تا ۲۳۰داره و منوی پخت ترکیبی داره که واسه غذا ها ...

برا من تکنو گاز ایتالیایی.خیلی راضیم ولی برا کیک نمیدونم چیکار باید کنم.چند مدل پخت داره ولی بلد نیستم.شما کیک با چه مدل پختی میپزین؟