2777
2789

مادر پدرم فوت کرده سراون همش مارو میکشونه اینور اونور ...یجا نمیمونه ...واس اینک سرش گرم شه...یا شمالیم یا اینور یا اونور از کاروزندگی افتادیم بخداااا

تنها هم نمیره همش میگه همگی باهم باید بریم...

امروز صب برگشته  خیلی یهووویی میگه  پاشید بریم ویلا ..اخرین بار هم کی ویلا بودیم ؟ همین ۱۳ بدر ۵۰ نفرم مهمون داشتیم..گفتم نه من نمیاممم کار دارم سرمو کلا ماسک مو تخم مرغ زده بودمو اینا شدید بو‌ میدههه

بهش برخورده که چرا من گفتم نمیام

که یهویی داییم زنگ که خونه این بریم ویلا شما؟

بابامم عین چی نه گذاشت نه ورداش گف اره😐

هی دادوبیداد دعوا کردم که من با این وضع کجا بیام شما برید

بزور ورداشتن منو اوردن اینجا😐

الانم از حرص نشسم تو اتاق بیرونم نمیرممم

بچه ها خیلی عصبانیمممممم خیلیییییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان من دلم شدیدا ویلا و شمال میخواد .قدر بدون دختر عیبی نداره

ببین همه چی اندازه خوبه

همش یا تو جاده باشی

یا اینور یا اونور

بخدا ظلمه

درکی ندارن که این ادم مستقله خودش کار شخصی خودشو داره

سلام عزیزم شما الان عصبانی هستی به موهات کاری نداشته باش.

عشقم بخدا دیگه خستم کردن...حس میکنن چون دختری خونه تنها بمونی میان تجاوز میکنن بهت...اعصاب نزاشتن دیگه برام

والا منم قبلا هر جهنم دره ای که میخواستن برن میگفتن یا همه باهم میریم یا کلا نمیریم اگه هم نمیرفتم نمیرفتن بعدم همش سرم غر میزدن 

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

حق داری عصبانی باشی ولی یادت باشه موقع عصبانیت هیچ تصمیمی نگیری. الان برو پیش بقیه قضیه رو هم فراموش ...

نمیتونم برم پیششون عصبی تر میشم

از دست زورگوییاشون دیگه کلافم خستم کردن

والا منم قبلا هر جهنم دره ای که میخواستن برن میگفتن یا همه باهم میریم یا کلا نمیریم اگه هم نمیرفتم ن ...

میفهمم ... 

خیلی بده که نمیزارن آدم تو حال خودش باشه 

زندگی بازنده بودن فرق هاداردرفیق
میفهمم ... خیلی بده که نمیزارن آدم تو حال خودش باشه

بخدا اینقد ادم گیری هستن که من ۲۵ سالمه دیگه الان زدم سیم اخر هی جواب پس میدم...

وای از حرص نمیتونم هیچی تایپ کنمممم

نه میتونم حونه تنها بمونم ی روز

نه تا ی ساعت خاصی بیرون باشم

نه میتونم دلم گرف برم ی قدمی‌بزنم

امسال تصمیم گرفتم دیگه بزور هم شده کار خودمو‌بکنم

نه بخدا...اصلااعصابمو خورد کردنمگه اینکه چی بشه همزمان همه خونه نباشن من چن ساعت تنها بمونم اتفااااق ...

نمیشه باهاشون صحبت کنی بهشون بگی که خب آدم نیاز داره یه مدت تنها باشه و قرار نیست که همیشه تو جمع و با دیگران باشه 

زندگی بازنده بودن فرق هاداردرفیق
نمیشه باهاشون صحبت کنی بهشون بگی که خب آدم نیاز داره یه مدت تنها باشه و قرار نیست که همیشه تو جمع و ...

بنظرت اگه جواب میداد انحام نمیدادم؟؟

من میگم ساعت۲ میرم باشگاه۴ میام

فیکس ۴ صدبار زنگ میزنن کجایی پس