2777
2789
عنوان

لطفا خواهرانه راهنمایی کنید

60 بازدید | 5 پست

من یه رفیقی دارم از پارسال هزار بار کات کردیم،اما باز یه جورایی اوکی شدیم، اینم بعضی موقع ها یه حرفایی میزنه بهم یه تیکه هایی میندازه میمونم واقعا،یعنی جمع بندی کنم خیلی مناسب دوستی نیست از نظرم، من با خیلی ها مشورت گرفتم گفتن خوب نیست

الان موندم چیکار کنم،خواهرم که همیشه کمکم میکرد الان میگه نمیدونم دیگه صدبار بهت گفتم چیکار کنی اینا،قطع ارتباط کنم بنظرتون؟

البته یه نکته ای هست این وسط

اگر این رابطه باعث ناراحتی و سردرگمی برات میشه، بهتره ازش فاصله بگیری. سلامت روحی و عاطفی‌ات مهم‌تر ...

درسته،تقریبا دائما این احساسو پیدا میکنم ولی بنظرت چجوری اینو بهش بگم؟ به نظر من که احترام نمیزاره اگر بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو: این رابطه دیگه برام خوب نیست، بهتره از هم فاصله بگیریم. اگر بحث کرد، بگو: تصمیمم رو گرفتم، نمی‌خوام بحث کنیم.

اگه بیشتر آسیب دیدی تا آرامش، کامل قطع کن. اگه شک داری، فاصله بگیر و ببین چه احساسی داری.

تلگرام کانال طالع بینی Talebini_KT@

بگو: این رابطه دیگه برام خوب نیست، بهتره از هم فاصله بگیریم. اگر بحث کرد، بگو: تصمیمم رو گرفتم، نمی‌ ...

ممنونم از کمکت، امیدوارم از پسش بر بیام

و اینکه این دوست مدرسه من هستش و خب ما دوستای مشترک زیاد داریم،بنظرت قراره اختلالی ایجاد کنه توش؟