2777
2789
عنوان

جان سخت به نظرم

57 بازدید | 4 پست

به نظرم اخرش اشکان، فرزاد رو دید. 

نظر شما چیه؟ 

حس کردم اعدام نشد

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍

اعدام نشد پس کجا بود؟ چراخانوادش رفتن؟ ینی میگی لحظه ی اخر مامان وحید رضایت داد؟ 

|•وتی لە حاڵت بڵێ، وتم:دڵی وێران، سەری حەیران،خەمی شاراوە، لاشەی بێ گیان•|🫠🤎🕊

اعدام نشد پس کجا بود؟ چراخانوادش رفتن؟ ینی میگی لحظه ی اخر مامان وحید رضایت داد؟

اره 

به نظرم رضایت داد. ولی شرط کرد سکرت بمونه

خانواده اش هم به خاطر همین رفتن از محل 

بعد مامان حامد، خیلی ناراحت بود وقتی اومد بیرون از زندان

بابای اشکان هم وقتی اشکان ازش پرسید قبر فرزاد کجاست، هول شد. 

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره به نظرم رضایت داد. ولی شرط کرد سکرت بمونهخانواده اش هم به خاطر همین رفتن از محل بعد مامان حامد، ...

نمیدونم ازاین بابت الان خوشحال باشم یاناراحت، درهرصورت خیلی بد شد، خیلی خیلی....  کاش لاقل نکار قطع نخاع نمیشد

|•وتی لە حاڵت بڵێ، وتم:دڵی وێران، سەری حەیران،خەمی شاراوە، لاشەی بێ گیان•|🫠🤎🕊

نه نشده

یک اینکه لحظه اعدام فرزاد و اصلا نشون نداد و مامان اشکان با گریه رفت سر خاک وحید تا ببخشتش که به فرزاد رضایت داده وگرنه دلیلی نداره گریه کنه تازه باید خوشحالم باشه و اینکه اشکان کلی دنبال خاک فرزاد گشت ولی پیدا نکرد و خانواده فرزادم داشتن از محل میرفتن پس شرط مادر وحید این بوده که از محل برین تا رضایت بدن ولی اصلا اگه با این حساب فک کنیم که فرزاد اعدام شده پس باید یه مراسمی براش میگرفتن اگه هم بخوان اسباب کشی کنن نهایت یروز کم کم طول میکشه مراسمم نگیرن باید یه خرمارو که بدن ولی هیچکس درمورد مراسم حرف نزد پس فرزاد زندس و یه سکانسم بود که خواهر فرزاد با حامد قرار میزاره و خیلی خوشحال باهاش حرف میزنه بدون هیچ ناراحتی ای و اون دوسال بخاطر وحید و زندان رفتن فرزاد لباس سیاهشو درنیاورد الان که نه ماهه فرزاد اعدام شده لباسای رنگی پوشیده؟ اونجاییم که حامد گفت داداشم مرد داداشت مرد هم خواهرش گفت تو میدونی چه عذابی به خانوادم دادی و اصلا درمور اینکه داداشمو ازم گرفتی حرف نزد پس فرزاد زندست و اون قسمت که (فرزاد صندوق ماشین بود هم همه ما تا مرز سکته رفتیم ولی قسمت بعد سکانس حذف شده رو نشون دادن که فرزاد نرفته داخل صندوق و تو خونست) پس قطعا قسمت بعد سکانسای حذف شده حرفای مامان وحید هم نشون میدن