2777
2789
عنوان

عشق ولی اعتیاد

521 بازدید | 39 پست

سلام دوستان.عاشق شوهرمم سه ساله ازدواج کردیم.قبلش دوست بودیم باهم کاملا عاشقانه شروع کردیم زندگیمونو.شوهرم واقعا دوسم داره بعد سه سال هنوز محبتش مثل روز اوله.عشقش زبان زده.ولی متاسفانه یک سال بعد عروسیمون همسرم دچار اعتیاد شدن.شدید نیست ولی دو بار رفته کمپ بی فایده بوده.پدرشم پیگیرشه.خودش همش بهم قول میده.یه هفته در میون باز مصرف میکنه.چیکار کنم نمیدونم به خانوادمم نگفتم.با وجود این همه علاقه و زندگی نسبتا خوب یعنی به جدایی فکر کنم؟حالم خیلی بده .

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اغلب معتادها بخصوص سنتي ها خيلي مهربون ميشن.... البته نه هميشه

اره میدونم.ولی وقتیم ک مصرف نداره اخلاقش همونه.

مطمئنی عشقش واقعیه؟؟؟ ببخشیدا اگه واقعی بود به فکر اعصاب و‌روانت بود، به فکر این بود یه وقت اسیبی به روحیت وارد نشه، دوست دارمه کلامی باد هواست، عاشق اگه خار بره تو‌پای معشوقش دق می کنه، یسال بعد عروسی معتاد شدن یه دلیل عمیق داره، به جدایی فکر نکن، ولی زمزمشو راه بنداز، شاید به خودش اومد

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
بنظر من نه هرچند روز به روز سخت تر ميشه ولي تا جايي كه خودت به اين باور نرسيدي كه اخر خطه طلاق نگير ...

یعنی امیدی به خوب شدنش نیست؟

مطمئنی عشقش واقعیه؟؟؟ ببخشیدا اگه واقعی بود به فکر اعصاب و‌روانت بود، به فکر این بود یه وقت اسیبی به ...

دوستش به این روز انداختش.پسری بود که کل فامیلاشون رو سرش قسم میخوردن.تو رو هودم میگفتم دخترمونو بهش پیشنهاد دادیم.

ولی نمیدونم چی شد.میگه میخوام خودم مهلت بده درگیرشم درست میشم

یعنی امیدی به خوب شدنش نیست؟

هميشه اميد هست اصلا ادمي با اميد زنده است اگه الان ما تو ي كشور با سطح فرهنگ بالاتري بوديم من ميگفتم بگو بهش ميخواي جدابشي و اگه خودشو اصلاح نكرد جداشو ولي وقتي متاسفانه جايي زندگي ميكنيم كه به ي خانم مطلقه به چشم بد نگاه ميكنن مردا و زنها هم كنار مرداشون رد بشي ميخوان بكشنت همو سر زندگيت باشي بهتره

خانوادم هیچی نمیدونن.کل فامیل فکر میکنم زندگیم عالیه همش میگن شوهر به این ماهی یه بچه بیار.ولی از دلم خبر ندارن

دوستش به این روز انداختش.پسری بود که کل فامیلاشون رو سرش قسم میخوردن.تو رو هودم میگفتم دخترمونو بهش ...

چی می کشه حالا؟؟

ولی تو‌دوسش داری به جدایی فک نکن، فقط خودتو برای روزای خیلی خیلی سخت اماده کن

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹

مشاور بهم میگه نباید حرف جدایی بزنی باید بهش روحیه بدی بفهمه که هنوز داری تلاش میکنی قیدشو نزدی.انگیزه بده جدایی حرفش باعث سرکوب کردنشه.ولی سخته واقعا میترسم تا اخر عمرم پاسوز شم

توروخدا ولش نکن بمونه انچه در توانت براش انجام بده حداقل بخاطر عشقو محبتی که بینتون هست سعی کن از منجلاب بکشیش بیرون تنهاش نذار شاید اگه تنهاش بذاری بدتر بدتر بشه یه روزی حسرت بخوری چرا ان چه در توانم بودو براش نکردم نرو تلاش کن پاک بشه بقول معروف خواستن توانست هست مخصوصا در کنار شما 

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
توروخدا ولش نکن بمونه انچه در توانت براش انجام بده حداقل بخاطر عشقو محبتی که بینتون هست سعی کن از من ...

اره مشاورم بهم گفت اگه دوسش داری کمکش کن شانستو امتحان کن روحیه بده ولی تحقیر نکن.

اوایل زندگی فکر میکردم خوشبخت ترینم الانم واسم چیزی کم نمیذاره ها.