سلام دوستان.عاشق شوهرمم سه ساله ازدواج کردیم.قبلش دوست بودیم باهم کاملا عاشقانه شروع کردیم زندگیمونو.شوهرم واقعا دوسم داره بعد سه سال هنوز محبتش مثل روز اوله.عشقش زبان زده.ولی متاسفانه یک سال بعد عروسیمون همسرم دچار اعتیاد شدن.شدید نیست ولی دو بار رفته کمپ بی فایده بوده.پدرشم پیگیرشه.خودش همش بهم قول میده.یه هفته در میون باز مصرف میکنه.چیکار کنم نمیدونم به خانوادمم نگفتم.با وجود این همه علاقه و زندگی نسبتا خوب یعنی به جدایی فکر کنم؟حالم خیلی بده .
میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مطمئنی عشقش واقعیه؟؟؟ ببخشیدا اگه واقعی بود به فکر اعصاب وروانت بود، به فکر این بود یه وقت اسیبی به روحیت وارد نشه، دوست دارمه کلامی باد هواست، عاشق اگه خار بره توپای معشوقش دق می کنه، یسال بعد عروسی معتاد شدن یه دلیل عمیق داره، به جدایی فکر نکن، ولی زمزمشو راه بنداز، شاید به خودش اومد
خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
هميشه اميد هست اصلا ادمي با اميد زنده است اگه الان ما تو ي كشور با سطح فرهنگ بالاتري بوديم من ميگفتم بگو بهش ميخواي جدابشي و اگه خودشو اصلاح نكرد جداشو ولي وقتي متاسفانه جايي زندگي ميكنيم كه به ي خانم مطلقه به چشم بد نگاه ميكنن مردا و زنها هم كنار مرداشون رد بشي ميخوان بكشنت همو سر زندگيت باشي بهتره
مشاور بهم میگه نباید حرف جدایی بزنی باید بهش روحیه بدی بفهمه که هنوز داری تلاش میکنی قیدشو نزدی.انگیزه بده جدایی حرفش باعث سرکوب کردنشه.ولی سخته واقعا میترسم تا اخر عمرم پاسوز شم
میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲