خانوما، من سه ماهه که زایمان کردم و بخیه هام جوش خورده، ولی وقتی میخوام دستشویی کنم (گلاب به روتون) موقع نشستن، همون محل کش میاد، انگار یجوریه... درد نداره ولی فشار میاد بهم. آیا طبیعیه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه بابا.... خودم سه تا زایمان طبیعی داشتم. بعد یه مدت رفع میشه. چرا میترسونیش؟
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
عزژزم اگر کش میاد از سرویس فرنگی استفاده کن. پماد ترمیم بزن و یه مدت مراقبت کن
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
نه عزیزم نترس... دارم میگم من سه بار زایمان طبیعی داشتم... هیچ مشکلی ندارم از این لحاظ