2777
2789
عنوان

بنظرتون طلا بهتره یا مسکن مهر

85 بازدید | 4 پست

اگه یکم طلا داشته باشی در حد ۸۰ درصد پول مسکن مهر که باقیش هم وام مسکن بلند مدت بدن .

ولی ۳۱ ساله و مجرد باشی ، بیکار باشی ، خانواده سمی داشته باشی ، و پدر مادرت پیر باشن و نگران آینده باشی که آواره و بی سرپناه نشی چون خونه ی ارزون پدر و مادر هم قراره بین دوتا پسر و دوتا دختر تقسیم بشه و پولش خیلی کمه و نمیشه خونه خرید، 

چکار میکنی ؟ کل سرمایه و طلا رو بدی مسکن مهر بخری که یه خونه داشته باشی؟

یا اینکه طلا نگه داری پنج یا ده سال بعد ارزشش زیاد بشه؟

و اینم در نظر بگیرید که تنهایی نمیشه رفت دنبال خونه و کارای قانونیش و باید دوسه نفر بالغ و حداقل مرد از خانواده همراه باشن تا سرت کلاه نره ولی من جز مادرم کسی ندارم بقیشون سمی و دشمنن . 

خواهرم بزرگتر و متاهله و دوتا داداش مجرد .

میترسم تا پنج یا ده سال دیگه طلا یهو قیمتش خیلی رشد کنه ولی ملک نه . و حسرت بخورم کاش چندسال نگه میداشتم بعد ملک بهتر میخریدم . 

ولی از جهتی هم پدر و مادرم بالای ۷۰ سالشونه و شکسته شدن میترسم تا ده سال دیگه بی کس بی پناه بشم چون خواهر برادرام هیچ وقت محبت و حمایت و خیر خواه نبودن و نیستن . 

میگم بیکارم چون شغل دولتی ندارم و دارم ادامه تحصیل میدم. 

راهنمایی کنید لطفا

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

چون مجردی همون طلا واست بهتره .اگه جای امنی واسش سراغ داری .

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چون همه توی بازار طلا و دلار هستن ، قیمت ملک و زمین خیلی ارزون هس بهترین موقعیت واسه کسایی هست که میخان با قیمت مناسب خرید کنن چون بازار ملک سردم هست ، فروشنده ها مجبورن با خریدار یکم راه بیان و تخفیف بدن و ...

الان شاید طلا باللتر باشه ، ولی قطعا اگه طلا رو نگهداری ۵ یا ۶ ماه اینده بخای بفروشی و خونه بخری قیمت همون خونه هم بالاتر رفته 

پس بخر و خودتو راحت نن