2777
2789

اونایی که تجربه داریدلطفا نظر واقعیتون رو بگید نه صرف اینکه دیشب باشوهرتون دعواتون شده بگید خونه بابا مرده شوهر ببره واز اینحرفااا وگرنه ادم خونه باباشم ممکنه دعواش بشه بابقیه

درکل فارغ از تمام خوشی وها ناخوشی ها کدومش بهتره؟وچرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه شوهر 

یجور مستقل شدن هست برام

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

تا 18 سالگی خونه بابام عالی بود بعدش تا بیستو پنج سر رد کرد خواستگار با خوانوادم درگیری داشتم بعد ازدواج هم خوبه شکر خدا.  ولی اینجا بدنم خیلی مریض و ضعیف شده و مسئولیتم زیاد.  عوضش مستقلم دیگه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

هیچکدومخونه پدرم همش محدودیت خونه شوهر ازاد ولی مشکلات عجیب غریبمستقل و‌تنها زندگی کردن میپسندم

ولی واسه من که پنج سال مستقل و تنها زندگی کردم اینم خوب نبود خونه پدرمم خسته شدم دیگه