همیشه منو ناامید کردن، اما الان نمیخوام سوالی بپرسم که ناامید شم. برعکس، میخوام چیری که هرروز توی ذهنمه رو بپرسم، ببینم کی میتونه جواب بده. حالا چه حسش الکی باشه چه واقعی. میخوام بدونم اون استاد مردی که سالها پیش توی کلاس کنکور توی آموزشگاه، جلوی چشم همه بهم تهمت زد و توهین کرد و و همه بلندبلند بهم خندیدن و تهمتشو باور کردن، خدا بخشیدتش؟ تقاصشو تا الان چجوری پس داده؟ چون تا الان هرروز به اون کارش فکر کردم، همون روز که اینکارو داشت میکرد من نزدیک بود بمیرم یا برم خودکشی کنم، به زور جلوی خودمو گرفتم. همینطور میخوام بدونم اون معلم چادری ای که توی مدرسه از تحقیر کردن و زیر سوال بردن انسانیت من و دختر خانوم بودن من لذت میبرد و به ارگاسم میرسید، اون الان توی چه حالیه؟ و چجوری داره تقاص پس میده؟ و در آخر میخوام بدونم که چرا یکسال اینکارو باهام کرده؟ از قیافم بدش میومده؟ الان خدا بخشیدتشون؟ با وجود اینکه هرروز با فکر کردن به کاراشون اعصابم داغونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا یه زمان توی این سایت میومدم و خیلی راجع به کارایی که با من کردن میگفتم، همه طرف اونارو میگرفتن و به من فحش میدادن و حتی تهدیدم میکردن که بخاطر تهمتی که به اونا زدم، به فتا شکایتمو میکنن و حداقل مجازاتم ۷۴ ضربه شلاقه