2777
2789
عنوان

کسایی که ادعای حس ششم دارن

86 بازدید | 9 پست

همیشه منو ناامید کردن، اما الان نمیخوام سوالی بپرسم که ناامید شم. برعکس، میخوام چیری که هرروز توی ذهنمه رو بپرسم، ببینم کی میتونه جواب بده. حالا چه حسش الکی باشه چه واقعی. میخوام بدونم اون استاد مردی که سالها پیش توی کلاس کنکور توی آموزشگاه، جلوی چشم همه بهم تهمت زد و توهین کرد و و همه بلندبلند بهم خندیدن و تهمتشو باور کردن، خدا بخشیدتش؟ تقاصشو تا الان چجوری پس داده؟ چون تا الان هرروز به اون کارش فکر کردم، همون روز که اینکارو داشت می‌کرد من نزدیک بود بمیرم یا برم خودکشی کنم، به زور جلوی خودمو گرفتم. همینطور میخوام بدونم اون معلم چادری ای که توی مدرسه از تحقیر کردن و زیر سوال بردن انسانیت من و دختر خانوم بودن من لذت می‌برد و به ارگاسم میرسید، اون الان توی چه حالیه؟ و چجوری داره تقاص پس میده؟ و در آخر میخوام بدونم که چرا یکسال اینکارو باهام کرده؟ از قیافم بدش میومده؟ الان خدا بخشیدتشون؟ با وجود اینکه هرروز با فکر کردن به کاراشون اعصابم داغونه

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست. مجردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنیا دنیای ادم بداس هیچیشم نشده راست راست داره زندگیشم میکنه ،،، هعییی باور کن انگار هرچقدر بدتر باش ...

یعنی هیچکسی تا حالا آبروشو نبرده؟ چون سالها میگذره و هرجفتشون با بدنام کردن من و بردن آبروم پیش همه، تغذیه میکردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست. مجردم

یعنی هیچکسی تا حالا آبروشو نبرده؟ چون سالها میگذره و هرجفتشون با بدنام کردن من و بردن آبروم پیش همه، ...

ببین بلاخره یجای زندگی ضربه میخورن شاید تو نشنوی و ندونی ولی بلاخره یجا با یه بیماری شکست مالی و یا هرچیزی پس میدن.

یعنی هیچکسی تا حالا آبروشو نبرده؟ چون سالها میگذره و هرجفتشون با بدنام کردن من و بردن آبروم پیش همه، ...

این همه سال میگذره سعی کن این خاطره بدو فراموش کنی نه درموردش پست بزاری 

بسپار به زمان و بگذر از این خاطره بدی که داشتی سرتو با زندگیت و چیزای دیگه گرم کن 

والا یه زمان توی این سایت میومدم و خیلی راجع به کارایی که با من کردن میگفتم، همه طرف اونارو میگرفتن و به من فحش میدادن و حتی تهدیدم میکردن که بخاطر تهمتی که به اونا زدم، به فتا شکایتمو میکنن و حداقل مجازاتم ۷۴ ضربه شلاقه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست. مجردم