2777
2789
عنوان

برای شما چجوریه

90 بازدید | 16 پست

بیاید از روزتون بگید، حالا نه صرفا امروز

دوست دارم بدونم ادمای مختلف در طی روز چیکار میکنن چجوری صبحشون شب میشه اگه دوست داشتین سنتون هم بگید❤️

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا دوست ندارم از امروزم حرف بزنم 😑 

صبح رفتم جایی کار مهم داشتم 

با اسنپ رفتم کارمو انجام دادم میخواستم برگردم کارتم اصلا نمی‌کشید و خطا میداد 

خونه هم دور بود 

گوشی شوهرمم خاموش بود و رفته بود بیرون 

هیچ کارتی هم خونه نداشتم که یه اژانسی کوفتی بگیرم حداقل دم در پولشو بدم 

با یه بچه فوق العاده شیطون 

داشت اشکم در میومد تا یکی برام پول زد 

•💎•

۳۵سالمه و مجرد و بیکارم 

نماز صبح ک میخونم میخوام ی ذره؛ بعد بیدار میشم کارای خونه و مرتب کردن میشینم قرآن میخونم دعا میکنم برا سرکار رفتنم ناهار میخوریم بعد دوباره نماز وخواب بعدازظهر دوباره قرآن و دعا بعد شب بازم قرآن و دعا و شام و پایتخت و آخر شب گوشی وخواب 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

صبح تا شب سر کار بعدش یکم درس و خواب و دوباره از اول

هم زمان درس خوندن و کارکردن سخت نیست؟چجوری میشه زمانش رو هندل کرد؟

اصلا دوست ندارم از امروزم حرف بزنم 😑 صبح رفتم جایی کار مهم داشتم با اسنپ رفتم کارمو انجام دادم میخو ...

باز خداروشکر کارت راه افتاد ولی میفهمم چه استرسی کشیدی

عذاب بود مریض شدم کل شبو نتونستم بخوابم

الان هم مدام از درد ناله میکنم

باردار هم هستم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

عذاب بود مریض شدم کل شبو نتونستم بخوابمالان هم مدام از درد ناله میکنمباردار هم هستم

منم دیشب بهم سخت گذشت فقط خدا خدا کردم که صبح بشه ..ان شاالله به سلامتی فرزندت رو به دنیا بیاری

منم دیشب بهم سخت گذشت فقط خدا خدا کردم که صبح بشه ..ان شاالله به سلامتی فرزندت رو به دنیا بیاری

ممنونم عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

هم زمان درس خوندن و کارکردن سخت نیست؟چجوری میشه زمانش رو هندل کرد؟

خیلی سخته مجبور نبودم کار نمیکردم و با ارامش درسم میخوندم خیلی به درسم داره ضربه میزنه ولی خب چاره ای نیست مجبورم یا صبح زود بیدار شم یا اخر شب بخونم