2777
2789
عنوان

شیاف پروژسترون رو تا هفته چند باید استفاده کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 20 پست
فک کنم ما چون ادمای دقیقی هستیم اذیت میشیم. منم سعی میکنم راس ساعت باشه و حتما هم به توصیه داخل بروش ...

آخه خود بروشور هم گفته ۵ دقیقه استراحت کنید..‌.

بعد اینکه اگه یه بند انگشت بره داخل، اسفنکتر مقعد رو رد میکنه... دیگه چیزی رد نمیشه ازش تا وقتی بری دستشویی و اسفنکتر باز بشه

من الان ۲۰ هفتم، از روز اول که دونستم باردارم شیاف استفاده کردم، روزی یکی یا دوتا... بارداری قبلی هم تا هفته آخر داشتم

برند با برند فرق داره

مثلا اکتوژست سفت‌تر از فرتیژسته، مایع چرب پس نمیده ولی بعضی تیکه هاش همونطور جامد ممکنه دفع بشه. فرتیژست راحت‌تر نرم میشه، گذاشتنش راحتتره، ولی یکم اون منطقه چرب می‌شه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
آخه خود بروشور هم گفته ۵ دقیقه استراحت کنید..‌.بعد اینکه اگه یه بند انگشت بره داخل، اسفنکتر مقعد رو ...

آها..خب شما مقعدی استفاده میکنی. من واژینال میذارم. خیلی کثیفکاری داره. مقعدی خوبه اصلا کثیفی و نشتی نداره.

یعنی میشه برای منم بشه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها..خب شما مقعدی استفاده میکنی. من واژینال میذارم. خیلی کثیفکاری داره. مقعدی خوبه اصلا کثیفی و نشتی ...

نظر دکترت رو بپرس

معمولا روش مصرف خیلی مهم نیست

مگر اینکه شرایط خاص باشه، خونریزی و لکه بینی، هموروئید، سرویکس کوتاه، اینجور چیزا 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.