دوستات من هفته ۱۴ بارداری هستم. عزیزانی که مثل من شیاف و آمپول پروژسترون داشتن تا کی ادامه اش دادید. واقعا دیگه خیلی محدودم کردن. هرجا هستم سر ساعت باید برسم خونه. بعدشم نیم الی یکساعت دراز بکشم. هر دوازده ساعت یکبار شیاف دارم.
منم روزی دو تا شیاف دارم، ولی لازم نیست هر ۱۲ ساعت باشه
خونه اومدن هم لازم نیست...خوب بزن بره داخل، ده دقیقه هم هرجا بودی دراز بکش یا بشین و لم بده، پد روزانه هم بذار که اگه نشت کرد کثیف نشی
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
با دکترت حرف بزن شاید دوزش رو کم یا قطع کنه. برای من سه پاکت نوشته بود ولی استفاده میکردم به شدت خسته و گیج میشدم. متخصص قلبم خیلی باتجربهاس به اون گفتم گفت قطعش کن طوری نمیشه. البته مشکل من فقط هماتوم بود
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من آی وی افی هستم. از همون اول میذاشتم. بعد سقط یکی از قلها روزی دوتا شد. حتی امپولم هرروز میزدم. ال ...
پس به توصیه دکترت گوش بده شرایط تو خاصه.
برای من اصلا نمیریخت نشستنم به خاطر شرایط بود و البته ببخشید چاقم هستم راه نداشت. طبیعتا آدم هرچی رعایت کنه بهتره ولی نه در حدی که خودتو اذیت کنی و وسواس بگیری
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.