2777
2789

دوستات من هفته ۱۴ بارداری هستم. عزیزانی که مثل من شیاف و آمپول پروژسترون داشتن تا کی ادامه اش دادید. واقعا دیگه خیلی محدودم کردن. هرجا هستم سر ساعت باید برسم خونه. بعدشم نیم الی یکساعت دراز بکشم. هر دوازده ساعت یکبار شیاف دارم. 

یعنی میشه برای منم بشه؟؟؟

معمولا هر ۲۴ ساعته مطمئنی دکتر گفته ۱۲ ساعت؟ نیازی نیست حتما دراز بکشی بشینی هم کافیه. ممکنه لازم باشه تا آخر بارداری بذاری بستگی به مشکلت داره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
معمولا هر ۲۴ ساعته مطمئنی دکتر گفته ۱۲ ساعت؟ نیازی نیست حتما دراز بکشی بشینی هم کافیه. ممکنه لازم با ...

من چون یه قل نی نیام هفته هفتم سقط شد بهم گفت دوازده ساعتی بذارم. بشینم همش میریزه بیرون. گرم که بشه مایع میشه. تو بروشورشم نوشته دراز بکشی بعدش. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم روزی دو تا شیاف دارم، ولی لازم نیست هر ۱۲ ساعت باشه

خونه اومدن هم لازم نیست...خوب بزن بره داخل، ده دقیقه هم هرجا بودی دراز بکش یا بشین و لم بده، پد روزانه هم بذار که اگه نشت کرد کثیف نشی

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من چون یه قل نی نیام هفته هفتم سقط شد بهم گفت دوازده ساعتی بذارم. بشینم همش میریزه بیرون. گرم که بشه ...

آخی... من میذاشتم حالت لم داده مینشستم طوری نمیشد. فقط دوازده روز گذاشتم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من واقعا خسته شدم دیگه. خیلی وقته😔

با دکترت حرف بزن شاید دوزش رو کم یا قطع کنه. برای من سه پاکت نوشته بود ولی استفاده میکردم به شدت خسته و گیج میشدم. متخصص قلبم خیلی باتجربه‌اس به اون گفتم گفت قطعش کن طوری نمیشه. البته مشکل من فقط هماتوم بود

منم دکتر گفته هر ۱۲ ساعت کلافه شدم دیگ

فک کنم ما چون ادمای دقیقی هستیم اذیت میشیم. منم سعی میکنم راس ساعت باشه و حتما هم به توصیه داخل بروشورش دراز میکشم. تعجب میکنم بعصی دوستان میگن میشینن. اخه ذوب میشه میریزه. 

با دکترت حرف بزن شاید دوزش رو کم یا قطع کنه. برای من سه پاکت نوشته بود ولی استفاده میکردم به شدت خست ...

من آی وی افی هستم. از همون اول میذاشتم. بعد سقط یکی از قلها روزی دوتا شد. حتی امپولم هرروز میزدم. الان فواصلش بیشتر شده راحت تر شده باز یه خرده.

فک کنم ما چون ادمای دقیقی هستیم اذیت میشیم. منم سعی میکنم راس ساعت باشه و حتما هم به توصیه داخل بروش ...

من میزنم دراز میکشم ولی بعدش ک پا میشم بازم میریزه

ولی میگن دارو های هورمونی  سرساعت باشه بهتره

من آی وی افی هستم. از همون اول میذاشتم. بعد سقط یکی از قلها روزی دوتا شد. حتی امپولم هرروز میزدم. ال ...

پس به توصیه دکترت گوش بده شرایط تو خاصه.

برای من اصلا نمیریخت نشستنم به خاطر شرایط بود و البته ببخشید چاقم هستم راه نداشت. طبیعتا آدم هرچی رعایت کنه بهتره ولی نه در حدی که خودتو اذیت کنی و وسواس بگیری

من میزنم دراز میکشم ولی بعدش ک پا میشم بازم میریزهولی میگن دارو های هورمونی سرساعت باشه بهتره

منم پد یا دستمال میزارم. با اینحال بازم لباس زیرامو خراب کرده بس که میشورمشون😄