2777
2789
عنوان

بیایین از هدف های امسالتون بگین🌱

304 بازدید | 45 پست

این تاپیک ها حس خوبی بهم میده❤️

تعطیلات تموم شد و سال جدید شروع

چه برنامه هایی دارین

چه هدف هایی؟

ایده بگیریم😁🤍🍓

خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختی‌ای ، هر غمی.

هدف باردار شدن که چنددد ساله دارمم 💔💔

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد چندسال میخوام یه کاریو شروع کنم🥲 خیلی استرس دارم بابتش

گوش هایم را میگیرم؛ چشم هایم را می بندم و زبانم را گاز میگیرم؛ ولی حریف افکارم نمیشوم! چقدر دردناک است فهمیدن..کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر بدنیا می آمدیم..آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم..سپس کودکی معصوم می شدیم و در نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم...از دعاهای قشنگتون بی نصیبم نگذارید..با آرزوی تن سالم و لب خندان و جیب پر برای شما عزیزانم💕 از سال 99 کاربر خاموش بودم😅

دارم جدا میشممیخام درسمو بخونمرو خودم و شخصیتم تمرکز کنمب خودم برسم ظاهری باطنی همه چی

موفق میشی

فقط ادامه بده

خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختی‌ای ، هر غمی.

امسال کنکوری میشم و میخوام صد خودمو بزارم تا بتونم رشته تاپ قبول شم 

نهاییای امسالم توی این یه ماه باقیمونده جمع کنم و بترکونممم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

میخوام اسمم رو عوض کنم به امید خدا .

ورزش رو بیشتر کنم .سعی کنم کمتر گوشی دست بگیرم .

کتاب بیشتری بخونم ..بیشتر برم طبیعت ..

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد