2777
2789

از همون نوجوونی دردای پریودی و در خطر انواع بیماری‌های داخلی. 

ازدواج میکنی تازه شروع میشع. تو رابطه ای ک تو درد میکشی اون لذتشو میبره

توی دوران بارداری ویار داری و ناخوشی، شوهرت برمیگرده میگه واسه جلب توجهه و محل سگ نمیده بهت

درد زایمان... بعدش هم نه به کارای خونه میرسی نه هیچی سر همین افسردگی میگیری. آقا هم ماشالا فقط بلده غر بزنه. سر بچه ی سوم دندونات بااینکه سالمه اما دونه دونه میکشنه بخاطر کمبود کلسیم 

پوکی استخوان میگیری به خاطر کلسیمی که جنین از استخونات دریافت میکنه

تو بعضی زندگیام آقا خیانت میکنه و زن طلاق میگیره برمیگردن میگن زن گری بلد نبود زندگیشو نگه داره...

دلم پره.‌‌..

خدایا خانواده‌ام موفق باشند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن بودن قشنگه اما انتخاب هات هم باید برای ازدواج و بچه دارشدن درست باشه .خانواده و نمیشه خودت انتخاب کنی اونو که میتونی.راجب رابطه وقتی شوهرت تو و اماده کنه لذتش دو طرفه س.بچه دارشدن هم یه انتخابه من انتخاب کردم بچه دارنشم .شما که انقدر ناراضی بودی چرا تا سومی ادامه دادی عزیزم؟

با احترام حرفات قبول ندارم‌.برا همه که اینجوری نیس

متینه نظرتون بنده هم به همه تعمیم ندادم

ولی الان یکم دلم پره

اینا چیزایی بود ک از زندگی مادرم دیدم و هروقت یادش میوفتم غصم میشه

خدایا خانواده‌ام موفق باشند
زندگی مادرم بوددوتا هم سقط داشت نابود شده دیگه بمیرم براش

خب تو اشتباهای مادرت و تکرار نکن.من از خیلی چیزایی که مادرم انجام داده برام تجربه شده.مثل قانع بودن و خرج نکردنش.فداکاری های بیش از حدش.بدعادت کردن شوهرش که همه خرید وکارای بیرون و مردونه هم  گردن گرفت و تنبلش کرد.پس انداز نداشتنش

کلا زندگی برای همه سخته  جز یه سری ادمای محدود، تو ایرانم باشی زنم باشی ،خانواده و خوب که پشتت نباشن و پول و کاری ندتشته باشی گیر یه مرد بد و خانواده از خدا بی خبرشم بیفتی  که هیچی دیگه ،قوز بالای قوز.... منم شرایط زندگی خوبی ندارم فقط عقلم رسید و تونستم بچه نیارم و شوهرمو و خونوادش برای راحتی خودشون و اینکه مسولیتی گردنشون نیفته زیاد حرف نمیزنن در این مورد نه از روی احترام به فکر و تصمیم من