2777
2789

خواب آلودگی بهار🥴

دوستان عزیزی که تمایل دارید در ختم قرآن همراهمون باشید بهم درخواست دوستی بدید تا لینک گروه مون در ایتا رو براتون ارسال کنم یا همین جا در نی نی سایت، تاپیکم رو ذخیره داشته و از آخرین پستم دیدن فرموده و جزء مورد نظر تونو انتخاب بفرمائید. ❣️🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خبر سلامتی

به فردا فکر میکنم که باید بچه ها رو بفرستم مدرسه و دردسرهای صبح بیدار شدنشون ،شروع امتحانات و استرس هاش و خیلی کارا که باید انجام بدم......

تعطیلات زود تموم شد!

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
هوای ناب 🥺

شما خواب آلودگی بهتون رو نمیاره؟ 

دوستان عزیزی که تمایل دارید در ختم قرآن همراهمون باشید بهم درخواست دوستی بدید تا لینک گروه مون در ایتا رو براتون ارسال کنم یا همین جا در نی نی سایت، تاپیکم رو ذخیره داشته و از آخرین پستم دیدن فرموده و جزء مورد نظر تونو انتخاب بفرمائید. ❣️🌹

چه دلگیرههیجان و تکاپوی قبل عید چقدر خوب بود... کلی حس و حال زندگی داره.اخر تعطیلات خیلی دلگیره.. با ...

روز مرگیها به کنار

من با تموم شدن تعطیلات ،چه عید باشه چه تابستون استرس میگیرم...

به خاطر شروع مدرسه هااا

انگار خودم قراره برم مدرسه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
واای برای منم نمیدونم چم شده، قبلا یه تایم خاصی برای خواب و بیدار شدن داشتم الان بهم خورده

دقیقا بچه ی 5 ماهه مونم همینطور شده😅

روز مرگیها به کنارمن با تموم شدن تعطیلات ،چه عید باشه چه تابستون استرس میگیرم...به خاطر شروع مدرسه ه ...

دقیقا. مدرسه ی بچه ها همه ی زندگی ادم رو تحت تاثیر قرار میده .متنفرم ازش

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
خیلی بده، من بیدار میشم باز میخوام😂

😂😂😂