2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سونو اومدمبقایا دارم ابعاد ۳۶ در ۳۹ضخامت اندومترم ۳۰ میلی شده.رفتم اورژانس ماما گفت ۲۰ تا متروژن ...

چ ضخامت بالایی داری برا همون خونریزی تموم نمیشه 

مترژن باعت انقباض و دفع میشه دوفاستون هم باعث نازک شدن آندومتر هر دو رو مصرف کن

چ ضخامت بالایی داری برا همون خونریزی تموم نمیشه مترژن باعت انقباض و دفع میشه دوفاستون هم باعث نازک ش ...

فعلا دوفاستون میخورم

ببین کافیه پریود بشم

همش مزریزه بیرون

حیف شد

برناممون باهم بود

ولی حالا موند مرداد یا شهریور برم اقدام

😉

سلام عزیزم میشه بگی دوفاستون خارجی از کجا پیداکردی؟ دوفامد میخوری یا دوفاستون خارجی؟

دوفامد خریدم دو ورق.

دکتر گفت ۱۰ روز بخور و بعد قطع کن تا پریود بشی 

با پریود ببینم بقایا دفع میشه

مشگل شما چیبود؟

😉

دیروز پریود شدمولی مثلا شکمم فشار میدم درد داره

اشکال نداره نگاه یک قاشق خاکشیر یک قاشق گلاب یک قاشق عسل یک قاشق روغن زرد گوسفندی بریز تو یک لیوان آب جوش بعد بخور ناشتا البته از سه روز قبل بریود و سه روز اول بخوری ضخامت میریزه حالا اگ خاستی دوسه روز اینو بخور و فعالیت و ورزش کن ک کنده شه و روز 4 بادکش بشت ساق با انجام بده میگن خونریزی زیاد میشه ان شاء الله بریزه کامل ضخامتت

اشکال نداره نگاه یک قاشق خاکشیر یک قاشق گلاب یک قاشق عسل یک قاشق روغن زرد گوسفندی بریز تو یک لیوان آ ...

سلام عزیزم من پریود نشدم ی کیست دارم با ال دی نمیره فقط کوچیک میشه ..طب سنتی رفتم گفت حجامت ساق پا و بادکش ران و ساق پل انجام بده ..شماچیزی درموردش میدونی؟

سلام عزیزم من پریود نشدم ی کیست دارم با ال دی نمیره فقط کوچیک میشه ..طب سنتی رفتم گفت حجامت ساق پا و ...

سلام عزیزم سایزش چقده؟ اگ زیر 5 هست بارکش کن من ی بار بادکش کمر و شکم کردم کیستم رفع شد ال دی هم نخوردم