2777
2789
عنوان

خانه رشد

105 بازدید | 5 پست

سلام دوستان

این تبلیغ تی نی سایت مربوط به خانه رشد رو حتما همگی دیدید..راسته ؟؟ پسرم دو ساله اش هنوز حرف نمیزنه می‌خوام بدونم کسی رفته خانه رشد ؟ نتیجه گرفته؟ اصلا آنلاین ب درد میخوره برا جلسه گذاشتن با کودک؟؟

سلام

لطفاً لطفاً اگه کسی پیام من رو می‌خونه و با خانه رشد آقای خلیلی کار کرده و نتیجه گرفته جواب من رو بده پسر من دو سال و سه ماهشه و صحبت نمی‌کنه می‌خوام با ایشون شروع کنم ولی نمی‌دونم که واقعاً آنلاین جواب میده یا نه لطفاً اگر جایی رو یا دکتر خوبی رو می‌شناسید به من راهنمایی کنید مامان‌ها

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلاملطفاً لطفاً اگه کسی پیام من رو می‌خونه و با خانه رشد آقای خلیلی کار کرده و نتیجه گرفته جواب من ر ...

سلام منم پسرم مشکل دیر حرف زدن داشت بله من بل خانه رشد کار کردم خانم نظری توش کارش عالیه اما کار درمان ذهنی کار کتی خیلی بهتره  دوران سختی طی میکنی میدونم ولی باید قوی باشی بیشتر باید خودت با بجه کار کنی سخته ولی شدنیه 

به حرف کسی گوش نکن فقط کار کن و کار کن بچه درگیر کلر خونه بکن ازش کار بکش در قالب کلر خونه ۱۰۰ بار شده تکرار کن تا یاد بگیره بتونی عصبی نشی عالیه کلر خونه خیلی کمک میکنه تلویزیوگ بیخیال شو داستان براش بخون و حرف هیچ کس حتی درمانکر م برات مهم نباشه همین اقای خلیلی به من نیکفت بچه تفرست مدرسه گفتم بچه من باهوشه جدا نره گفت اذیت میشه اتفلقا مدرسه عالی بود الان کلاس چهارم ه امسال سخته براش کلا چهارم سخته منم یه مدرسه درحه یک نوشتمش از لول استرسش بالا بود با معلم ها دربارش صحبت کردم که استرس داره یعی کنن باهاش دوست بشن تا راحت تر باشه یکم سخته ولی مطمنم اینم درست میشه 

قوی باش برو جلو بچه خودتو فقط با خودش مقایسه کن مهمه پسرفت نکنه 

موفق باشید

سلاملطفاً لطفاً اگه کسی پیام من رو می‌خونه و با خانه رشد آقای خلیلی کار کرده و نتیجه گرفته جواب من ر ...

من انلاین کلر کردم اون موقع مرسنل خوبی داشت خانم نظری عالیه اگه اونحا نبود بگو شمارشو بهت بدم