پسرا عاشق وقار و کم توقعی و سادگی دختر نه ظاهر اگه یه پسر واقعا عاشق باشه براش مهم نیست دختره چی باشه کی باشه . حتی پسره هول سمت دختره خوشگل نمیره اینروزا . حالا شما خوشگل باش . ثابت شده حتی اگه زیباترین زنه دنیا باشی بازم بهش خیانت میشه . سلیقه پسرا مخصوصا معروف و پولدار زیبایی ظاهری نیست . اگه ادم معروف هارو دنبال کنی میفهمی . چه مردایی که واسه زناشون که ظاهرشون خیلی قشنگ نبود چکارا که نکردن .
اگه مادر شدم دوست دارم 12 تا به بالا پسر داشته باشم 😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعیت از نظر من اینکه اصلا نظر مردها واسم اهمیتی نداره و خداوند رو منبع عشق و روزی خودم میدونم و همه کارهامو ردیف میکنه.مهم اینکه یه زن عزت نفس و اعتماد به نفس داشته باشه و به خداش تکیه کنه بقیه موارد حل میشه🦋
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
شما که موضعت مشخصه طرف مردایی تو خودت بین پسر زشت با پسر خوشکل کدومو انتخاب میکنی؟مردا هم مثل ما عقل ...
عمل زیبایی مجبورم بکنم لبشکری ام ولی دوست ندارم چهرم عوض شه به خاطره همین تاخیر میندازم 😑 دنبال دکتری ام که نزنه بکوبه دوباره درست کنه . من هیچ وقت چهره طبیعی نداشتم 😔 همش بخیه لبشکری تو صورتم بود 💔
اگه مادر شدم دوست دارم 12 تا به بالا پسر داشته باشم 😍