2777
2789
عنوان

چرا زنا فکر میکنن زیبا و خوشگل وکامل باشن مردا عاشقشون میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی  اول زیبایی رو میبینن ک عاشق میشن  اخلاقو همون اول کی دیده 

زندگی بارها مرا در هم کوبید ؛ چیزهایی دیدم که هیچگاه نمیخواهم دوباره  ببینم ،اما از یک مسأله مطمئنم هرگز روی زمین نخواهم ماند ،همیشه بلند خواهم شد ...🌱

زیبایی فقط واسه هوسه نه عشق مهم نیست

دقیقا زنها هم هوس باز شدند.

می خوان نگاههای مردان زیادی را جذب کنند.

خودشون میگن برای دل خودمون هست، ولی باور کن تو خونه هاشون اینقدر آرایش وزیبایی ندارند.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

شما که موضعت مشخصه طرف مردایی 

تو خودت بین پسر زشت با پسر خوشکل کدومو انتخاب میکنی؟

مردا هم مثل ما عقل دارن دنبال بهترینن 

شما انگاری دستت به عمل زیبایی نمیرسه میگی پیف پیف 

اتفاقا خیلی از مردا گول خوردن همین شکلی  

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

شما که موضعت مشخصه طرف مردایی تو خودت بین پسر زشت با پسر خوشکل کدومو انتخاب میکنی؟مردا هم مثل ما عقل ...

اونی که معدب تر باشه فحش نده وقار و اقا بودنش رو بفهمه شخصیت مهمه 

اگه مادر شدم دوست دارم 12 تا به بالا پسر داشته باشم 😍

واقعیت از نظر من اینکه اصلا نظر مردها واسم اهمیتی نداره و خداوند رو منبع عشق و روزی خودم میدونم و همه کارهامو ردیف میکنه.مهم اینکه یه زن عزت نفس و اعتماد به نفس داشته باشه و به خداش تکیه کنه بقیه موارد حل میشه🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

شما که موضعت مشخصه طرف مردایی تو خودت بین پسر زشت با پسر خوشکل کدومو انتخاب میکنی؟مردا هم مثل ما عقل ...

عمل زیبایی مجبورم بکنم لبشکری ام ولی دوست ندارم چهرم عوض شه به خاطره همین تاخیر میندازم 😑 دنبال دکتری ام که نزنه بکوبه دوباره درست کنه . من هیچ وقت چهره طبیعی نداشتم 😔 همش بخیه لبشکری تو صورتم بود 💔 

اگه طرف مردا بود که زنهارو تشویق به پلنگ شدن میکرد.

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
عزیزم مردا دختر خوشگل و گوشتالو و کم توقع و وفادار و نجیب می‌خوان که دست نخورده مونده باشه واسه اونا

ولی وقتی که عاشق بشن ....