2777
2789
میترسم من وابسطش کرده باشم و الا نفرینم کنه بهم میگفت سنگ دلی

ببین یه چیزی بهت بگم. تو عمر ۳۷ ساله م ندیدم پسری وابسته بشه. همه ش ادا اطواره. وقتی یه رابطه تموم میشه، چند روز بعدش اصلا یادشون نمیاد طرف کی بوده. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از روابط احساسی میترسمکلا میخوام تنها باشمولی بهش جذب شدم دیگه فقط فکر اونمفعلا امادگیشو ندارم

ببخشیذ ولی بنظرم محبت و احساسات ملاک خوبی نیست وابسته نشو

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

ببخشیذ ولی بنظرم محبت و احساسات ملاک خوبی نیست وابسته نشو

پسری هم که واقعا دوستت داشته باشه وجدانش اجازه نمیده که اول کار که هیچی قطعی نیست احساسات تو رو به کار بگیره و وابسته ات کنه و ذهنتون درگیر کنه. از کجا معلوم فردا بذاره بره و تو داغون شی؟ دخترا تو این روابط خیلی آسیب میبینن، چون عاطفه و احساسات در وجودشون خیلی خیلی زیاد تر هست. 

از کجا معلوم که مشکلاتی پیش بیاد و از هم جدا شید؟ 

پسری که واقعا دوستت داشته باشه به هیچ عنوان راضی نیست کاری کنه که احتمال اذیت شدن تو باشه.

زمانه بد و خطرناکی هست سریع اعتماد نکنید 

پسفردا ولت میکنه میره و تو میمونی و وابستگی و هر لحظه عذاب از زندگی می افتی حالت بد میشه هیچکار نمیتونی انجام بدی تمرکزت از دست میره

کار هر روزت میشه گریه 

به خودت نمیرسی

از اجتماع دور میشی، حوصله هیچکسو نداری

تو زندگیت عقب میفتی

اینا که میگم خودمو میگم من یکسال پیش تجربش کردم امیدوارم سر گرگهای بیابون نیاد 

برای فراموش کردن رابطه احساسی ! 

دلیل تموم کردن و فراموش کردم مهمه! 

تک تک دلیل های جدا شدن و تموم شدن رو باید بنویسی ! 

این که چه ادم بدی بود ، این که چه بدی هایی کرد 

این که احتمال چه رفتار های بد بدتر در آینده داشت 

چون کسی که تو رابطه آشنایی و دوستی و .. رفتار بد داره 

چندین برابرش رو در آینده داره ! 

دلتنگی یعنی مرور خاطره های خوب و فکر کردن به لحظات شیرین

تمام اینا رو وقتی بنویسی موقع دلتنگی اینا رو میخونی و مسیر فکریت رو تغییر میدی و بهتر میشه حالت 

زمان هم بهت کمک می‌کنه تا به پذیرش برسی و تمام

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

پسفردا ولت میکنه میره و تو میمونی و وابستگی و هر لحظه عذاب از زندگی می افتی حالت بد میشه هیچکار نمیت ...

چرا اینجوری شدی؟

من بهش فکر میکنم اما نه برای ازدواج 

بیشتر برای فرار از تنهایی 

همین

اونم مثل من

اول رابطه همه چیزو مشخص کردیم

ببین یه چیزی بهت بگم. تو عمر ۳۷ ساله م ندیدم پسری وابسته بشه. همه ش ادا اطواره. وقتی یه رابطه تموم م ...

راستش منم دنبال وابستگی نبودم برای همین گفتم نمیخوام باهاش در ارتباط باشم

ولی وقتی باش صحبت میکردم اینقدر مهربون بود و لهجه قشنگی داشت خوشم اومد ازش

چرا اینجوری شدی؟من بهش فکر میکنم اما نه برای ازدواج بیشتر برای فرار از تنهایی همیناونم مثل مناول راب ...

چون که طرف مهربون بود و برای یه کاری به من احتیاج داشت که کارشو راه بندازم (من بعدا فهمیدم) و بعد یه موقعیتی به دست آورد که هیچ چیز خاصی هم نبود ولی خودشو باخت و یهو خیلی از این رو به اون رو شد. دیگه عشقش نکشید با من خوب باشه رفت با کسای دیگه🙃 و من هیچوقت فکرشو نمیکردم اون آدم اینطوری شه

فکر نمیکرد اینکارو کنه

برای شناخت باطن یک مرد باید از یک مرد دیگه مثل دایی یا عمو که عاقل ومتاهل باشه کمک بگیری وگرنه اسیر گرگها میشی که نمونه هاش تو نی نی سایت کم نیست ولی آخر ش هم باید ازدواج کنی ولی گفتم همون‌طور که زنها زنها رو خوب می‌شناسند مردها هم جنس خودشون رو خوب میشناسن زن از گوش عاشق میشه ومرد از چشم این یک اصل در دنیا نذار گوشهات اسیر ت کنند با خام مردها نسوز ه زن تازه ومرد نیاز اگه نیازش ازت برطرف شد دیگه بکارش نمیای خلاصه ببخش خیلی صریح گفتم چون خودساخته ای ویک کوچولو عزیز داری موفق باشی 

برای شناخت باطن یک مرد باید از یک مرد دیگه مثل دایی یا عمو که عاقل ومتاهل باشه کمک بگیری وگرنه اسیر ...

خیلی ممنون عزیزم 

رفتارش باهام خیلی حساس و کنترل گر شده

یعنی داره عمیق میشه تو احساسش فکر کنم

من خیلی میترسم و بخاطر کنجکاویم روزی صد بار خودمو لعنت میکنم

شهرامون از هم دوره همش میگه میخوام بیام ببینمت

و من نمیدونم باید چیکار کنم

دیروز یکم بهش بی محلی کردم کلا بهم ریخته بود