2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر میکنیمحاله کسی بدون دغدغه باشه شاید بروز نمیدن منم دغدغه هامو بروز نمیدم همین بیخوابی الانم به خ ...

دقیقاً من ک بعد صد ساعت خوابیدم اونم 24باز بیخوابی زده به سرم

دنیا سخته، تنها جایی که زندگی برای همیشه بدون دغدغه است، بهشته، خداوند در قرآن فرموده لَقَد خَلَقنَا الإِنسان‌َ فِی‌ کَبَدٍ‌-‌ آدمی‌ ‌را‌ ‌در‌ رنج‌ و ‌برای‌ رنج‌ آفریدیم‌.» و چگونه‌ می‌شود ‌از‌ چیزی‌ گریخت‌ ‌که‌ جزئی‌ ‌از‌ حیثیت‌ و ‌حتی‌ وجود آدمی‌ ‌است‌، چه‌ بخواهیم‌ و چه‌ نخواهیم‌!؟ نیز گفته‌اند ‌که‌ کبد ‌به‌ معنی‌ سختی‌ و رنجوری‌ ‌است‌. چون ماهیت دنیا اینه، شما نگاه کنید برای گرفتن یک مقدار غذا باید کار کنید، برای داشتن پارچه ای جهت لباس داشتن باید پول در بیارید اون پارچه رو‌بخرید پارچه ای با کلی زحمت ساخته شده بعد رسیده بازار بعد بره خیاطی ... در این مراحل تا اون نخ تبدیل به  پارچه و بعد خریداری و تبدیل به یک پیراهن بشه چقدر زمان و هزینه میبره... ؟ داشتن ‌در دنیا خیلی دغدغه داره اما خدا فرموده آخری داره این دنیا و همه بر اساس اعمالشون پاداش داده میشن و کسی که سعی کرده خوب باشه و اعمال خوب داشته، دیکه رنج و سختی نداره در خوشی جاویدان خواهد بود بدون دغدغه بدون غم بدون اضطراب، و بدون ترس از مرگ و نیستی

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
دقیقاً مثل من. نمیدونم چرا من مشکل مالی ندارم ولی مشکلاتی دارم ک پول حلش نمیکنه بعد از دست دادن خانو ...

من مشکل مالی خیلی دارم 

ولی کلا چیزی ب اسم خانواده دیگه ندارم 

ینی پدر و مادرم ک فوت کردن 

با ی خواهر و برادرم هم قطع ارتباطم 

فقط ی خواهر بزرگتر از خودم دارم ک با اونم در حد تماس تلفنی رابطه دارم نه بیشتر چون مدام داره منو میکوبه و سرکوفت میزنع حوصله شو ندارم واقعا اگه فوضولی نکنه خیلی خوبه ولی چون آزار می‌رسونه نسبت ب اونم دیگه هیچ حسی ندارم 

هیچ دوست و رفیق جون جونیم ندارم 

کلا خودمم و شوهرم و بچم ک با من زندگی نمیکنع

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

من مشکل مالی خیلی دارم ولی کلا چیزی ب اسم خانواده دیگه ندارم ینی پدر و مادرم ک فوت کردن با ی خواهر و ...

دقیقاً مشکلاتت مثل منه من کل خانوادم فوت کردن همسر و بچه و مادر و پدر تو تصادف .تنها مثبتش مشکل مالی ندارم اونم واقعاً دردی دوا نمیکنه

دقیقاً مشکلاتت مثل منه من کل خانوادم فوت کردن همسر و بچه و مادر و پدر تو تصادف .تنها مثبتش مشکل مالی ...

اره آدم وقتی خانواده ای ندارع از نظر من هیچ هویتی انگار ندارع 

کسی بهش بر نخوره چون خودمم دیگه خانواده ای ندارم پس سوع برداشت نشع

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

واقعاً همینه بخاطر نداشتنشون دلم گرفته

خدا رحمتشون کنه 

خدا رفتگان شمارم بیامرزه

مرسی ممنون

اخه آنقدر هر کسی یجوری مشکل داره

اگر مسلمان هستید شمارو ارجاع میدم به مطالعه مفهوم آیه خلق الانسان فی کبد ....

و یا مفاهیمی مانند امتحان و ابتلا و ...

ودر نهایت توصیه به استمداد از خداوند و توسل به اهل بیت برای قرب خداوند و گره گشایی از امورتون دارم .

دقیقاً مشکلاتت مثل منه من کل خانوادم فوت کردن همسر و بچه و مادر و پدر تو تصادف .تنها مثبتش مشکل مالی ...

خیلی دردناکه آقا ...

براتون از خدا صبر و آرامش میخوام..

همینه که انقد دلتون گرفته ... 

مشکلات عجیب غریب زیاد شده کلا...

خدا صبرمون بده.