البته دوستم نیست دختر همسایه بالایی مامانم ایناست که رفت و امد خاتوادگی داریم . اومده با هرهر خنده میگ وای بینیت افتضاحه عمل کنی خیلی خوب میشی در صورتی ک خداشاهده بینیم خیلی نرماله و خوبه حداقل به چشم خودم و بهش گفتم من شوهرم همینجوری میپسنده اصن دوست نداره عمل کنم بعد میگ نه غلط کردن مردا همه دنبال پلنگان . از اونور میگ اه لاغر شدی خیلی زشت شدی مثل معتادا شدی دوباره هر هر خنده . بعد میگ وای بن مژه ات ک زدی سبز شده چقدر بد شده . کلا زد پوکوند اعتماد به نفسمو 😂😂😂😂 به نظرتون چرا اینجوری گفته ؟ اخه خیلی با هر هر مسخره کردن میگفت مخصوصا بینیم رو . اگر عکس بیاد میذارم عکس بینیمو
وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
معلومه حسوده ولی جواب بده نذار کسی توهین کنه بگو ممنون ما خونمون آینه داریم و من خودم صورتمو همین جور که هست دوست دارم هر موقع نظرتو خواستم باهات در میون میذارم
چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید
معمولا وقتی یکی هی پشت سرهم ایراد میگیره حسودیش شده و میخواد مطمئن بشه که کاملا نسبت به خودت حس خوبی نداری...باید با همون ایراد اول بپوکونیش...نه اینکه تیکه بندازی چون میگی رفت و امد دارین...ولی مثلا وقتی میگه وای بینیت چقد بزرگه ...با سوال کردن توپ رو بنداز تو زمین خودش...مثلا: شما چی گلم؟شما نمیخوای بینیتو عمل کنی؟....
جوابشو بده اجازه نده هر کی هر چی خواست بهت بگه. این توهین به خداست
اصن امروز یجوری با خنده میگفت ک منو خواهرم از تعجب مونده بودیم انگار تو دلش جمع کرده بود همرو امروز گفت
وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹
جوری جوابش بده که خودش جمع کنه.این فردا جلو همسرت هم همین حرفها رو میزنه تو رو از چشم بندازه
همیشه باهاش سرد بودم چون به دلم نمینشست مامانم گفت عیده باهاش درست رفتار کن یه ذره باهاش خندیدم قشنگ گند زد به هیکلم
بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂 اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱
حاضرم قسم بخورم از حسادت گفته.ماشاالله بینی و لب به این زیبایی✨🥰حرف اضافه زده ماشاالله خیلی نازی
ممنون عزیزم چشمات زیباست
بخداقسم که بینیت خیلی ناز و خوشگله یه حسی بهم میگه حسودیش شده بهت بخدا
مرسی عزیزم لطف داری
نمیدونم شاید از حسودیشه