البته دوستم نیست دختر همسایه بالایی مامانم ایناست که رفت و امد خاتوادگی داریم . اومده با هرهر خنده میگ وای بینیت افتضاحه عمل کنی خیلی خوب میشی در صورتی ک خداشاهده بینیم خیلی نرماله و خوبه حداقل به چشم خودم و بهش گفتم من شوهرم همینجوری میپسنده اصن دوست نداره عمل کنم بعد میگ نه غلط کردن مردا همه دنبال پلنگان . از اونور میگ اه لاغر شدی خیلی زشت شدی مثل معتادا شدی دوباره هر هر خنده . بعد میگ وای بن مژه ات ک زدی سبز شده چقدر بد شده . کلا زد پوکوند اعتماد به نفسمو 😂😂😂😂 به نظرتون چرا اینجوری گفته ؟ اخه خیلی با هر هر مسخره کردن میگفت مخصوصا بینیم رو . اگر عکس بیاد میذارم عکس بینیمو
وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...Aحرفی سخنی 💅 https://daigo.ir/secret/8451111626
وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹