2777
2789

سلام 

یکی رو خیلییییییییییییی دوست دارم خانوادم قبول نمیکنن باهاش ازدواج کنم پسره هیچ ایرادی نداره پدرم علکی مخالفه

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مخالفه

از عشقت براش خوب بگو

یا

یه نقشه بریزید خودت و عشقت مث این فیلما

که مثلا اون خودشو به پدرت ثابت کرده باشه

ی۶ کاری کن نذار از دستت بره

فقط قبلش به عاشق بودنت و به عاشق بودنش مطمئن شو

شابدم پدرت یه چیزی ازش میدونه که مخالفه

از پدرت دلیل مخالفتشو بپرس و ازش بخاه دلیل واقیعیه مخالفتشو بهت بگه

پا فشاری کن سخت تلاش کنین بخدا آدم ۱۰۰ بچه هم بیاره از کسی دیگه عشق نمیارهمیخوای چقدر زندگی کنی بدون ...

من ۲۵ سالمه به شدت ادم سردیم هیچ وابستگی به کسی نداشتم 

اما وحشتناک عاشق شدم الان باهم هستیم 

...
بابام حتی ندیدتش زنگ زدن که بیان خاستگاری بدون اینکه بدون کیه و نظر منو بپرسه بهشون گفت نهه دخترم قص ...

با پدرت صحبت کن و بگو بابا بذار بیاد و تا ببیتیم چی میشه و اگه ازش خوشخ نیومد نزار من باهاش ازدواج کنم و اینا و بگو تا ببینم اصن ازش خوشم میاد و خلاصه سیاست به خرج بده

وا

تعجب نداره طرف از بچگی همسایه بودن دودمان هم دیگه رو میشناختن پسر هم خونه ماشین کار داشت .فقط برای اینکه عمه دختر با بابابزرگ پسر باهم فرار کرده بودن باباهه مخالف بود .الا نوه هم همون کار کرد .واسه بابای دختر بدهم نشد عمه بچه دار نشد کلی ثروت بهش رسید