2777
2789
مغزورم ..... ریدم خودم قبول دارم .... من اونو دوست دارم اونم منو داره مطمئنم ی ساله دوست عادی ایم به ...

غرور همه جا بدردت نمیخوره الان بذار کنار غرورتو

این رابطه از نظر من خیلی قشنگه

اینحوری که تو معرفیش کردی معلومه خیلی پسر گلیه درستش کن

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غرور همه جا بدردت نمیخوره الان بذار کنار غرورتواین رابطه از نظر من خیلی قشنگهاینحوری که تو معرفیش کر ...

ادم حسابی اگ ادم بود میشد این بشر 

ما خیلی تفریحات و چیزای مشترک زیاد داریم  حتی خیلی باعث پیشرفت هم شدیم 

خب پیام بدم بگم چی؟🥺خودم میدونم همچین ادمی پیدا نمیکنم دیگا نمیخوام از دست بدم این ارتباط چون میدونم اونم منو دوس داره 

ادم حسابی اگ ادم بود میشد این بشر ما خیلی تفریحات و چیزای مشترک زیاد داریم حتی خیلی باعث پیشرفت هم ...

خب معلومه خیلی قلبتو لمس کرده

هیچی همیشه پیام میدادی چی میگفتی؟چجوری شروعش میکردی؟گفتی منطقیه و یه ساله باهمید پس خب میشناستت و میدونه که اون روز اوکی نبودی

یه عذر خواهی کوچولو کن دوباره مثل قبل حرف بزن باهاش از روزت براش بگو بگو که چقدر نبوده سخت بوده برات 

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟    

این پسر جواهره چجوری میتونی فهر نگهش داری؟

ما باهم پاتوق زیاد داشتیم 

باهم کنسرت و سینما و اسکی و سوارکاری هم دانشگاه فردوسی رفتیم 

باهم میرفتیم سمینار های علمی 

باهم پادکستای دکتر مکری گوش میدادیم 

باهم ساعت ها راجب هدفامون حرف میزدیم بدون اینکه ترس از مسخره شدن و قضاوت داشته باشیم 

باهم زبان خوندیم ایلتس دادیم پا تو مسیر اپلای مهاجرت گذاشتیم

هیچوقت دعوا نکردیم هیچوقت میشتیم باهم راجب مشکلمون حرف میزدیم حلش میکردیم

یک سال باهم خرید لباس میرفتم پیشش چون معتقد بود من تو خرید لباس اصلا خوب نیستم مورد تایید خانوما نیستم 

باهاش جنگل و کوه وسفر رفتم خیلی خاطره داریم باهم البته تا گروه و تور بوده من خودم حد مرز هایی دارم برا خودم 

خیلی بهم اهمیت میداد هوامو داشت حتی فک کن کسیک بود واسه طرح ولی میپیچوند گاهی میومد 

انقدر این ی سال همیشه بوده و هوامو داشته لهم اهنیت داده هر موقع خواستم بوده الان ک نیس انگار ی چیزی گم کردم 🥲

میدونم از طرف اون این حس چندین برابره حتی 

نمیدونم چه رفتار خریب گونه ای بود من کردم 

ما باهم پاتوق زیاد داشتیم باهم کنسرت و سینما و اسکی و سوارکاری هم دانشگاه فردوسی رفتیم باهم میرفتیم ...

پیامتو دادی بهم خبر بده ها

ندی خودم صبح تاپیک میزنم تگت میکنم

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟    

ما باهم پاتوق زیاد داشتیم باهم کنسرت و سینما و اسکی و سوارکاری هم دانشگاه فردوسی رفتیم باهم میرفتیم ...

تاپیکت و الان دیدم

جدی میخوای تمومش کنی؟یا امید داری ب برگشتش؟اصلا میدونی چی میخوای الان یا نه؟

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟