2777
2789

واقعا یعنی چی

طرف شماره نداره یا ایمیل یه کاربری دیگه درست کنه

چرا همچین چیزایی میگین

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت    در انتظار نی نی  

میخوان دروغاشون رو نشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

عه من😂

نه از رفاقت زیاده

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوان دروغاشون رو نشه

بنظرم همینطوره

چرا باید دروغ بگن چی نصیبشون میشع با دروغ اخه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرم همینطورهچرا باید دروغ بگن چی نصیبشون میشع با دروغ اخه

عقده توجه دارن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

عه من😂نه از رفاقت زیاده

اخه بنظر من به رفاقتم ربطی نداره 

مثل اینه که اکانت اینستا مال د‌ونفر باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باور نمی کنم. مثلا چه نسبتی با هم دارند که تمام رازهای زندگی و مسائل خصوصی زندگی همدیگه را می دونند، چون به هر حال مرتب در حال تاپیک زدن هستند...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

چه اهمیتی داره الان شما جواب بده .... 

من خیلی مخالفم با اینکه کاربرا خیلی اصرار دارن استارتر همیشه بیاد سیر تا پیاز زندگیش بگه 

من الان تاپیک قبلی خودم واسه دوستمه صرفا از زبان خودم نوشتم چون حال ندارم ی ساعت توضیح بدم ک مشکل من نیس و..... خب چه فرقی واسه کاربرا داره شما تاپیکی ک دیدی جواب لده چیکار ب باقیش داری 

مثلا ی کاربر بود بنده خدا میگفت خب من داداشم با پدر مادرم قهر رسما انگار تک فرزندم پس دلیل نداره بیام داستان زندگی داداشم توضیح بدم وقتی میتونم با ی کلمه تک فرزندی خلاصه کنم مفهوم رو

درکتون نمیکنم