2777
2789
عنوان

اینایی که مینویسن کاربری دست دونفره

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 20 پست
باور نمی کنم. مثلا چه نسبتی با هم دارند که تمام رازهای زندگی و مسائل خصوصی زندگی همدیگه را می دونند، ...

منم نمیتونم باور کنم

اره دقیقا همش با اکانت اینستا مقایسش میکنم من

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت    در انتظار نی نی  

اخه بنظر من به رفاقتم ربطی نداره مثل اینه که اکانت اینستا مال د‌ونفر باشه

هست واقعا 

اکانت اینستا و تلگرام همم داریم گاها جواب میدیم

ولی سبک زندگیامون متفاوته خب 

اون دانشجوعه 

من کنکوریم

اون ازدواجم کرده طلاقم گرفته

من درگیر اکس و عشقمم

بعد اینطوری اگه آشنا کسی هم دربیاد رد گم کنی میشه بهتره

چون فامیلا و دوستامون با جزییات از دوستیمون خبر ندارن

وگرنه من خودمم کاربری دارم اینجا ولی اسمم کامل روشه

نمیشه ام عوض کرد

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اهمیتی داره الان شما جواب بده .... من خیلی مخالفم با اینکه کاربرا خیلی اصرار دارن استارتر همیشه ب ...

احیانا دروغ محسوب نمیشه جملات اخرتون؟

وقتی کسی اینجا میاد یا مشکل داره میخاد همفکری بشه

یا کاری نداره میخاد اوقات فراغتش بگذره در کنارش کمکی هم بکنه

پس اونقدر زمان داره که یکم بیشتر توضیح بده و دروغ نگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هست واقعا اکانت اینستا و تلگرام همم داریم گاها جواب میدیمولی سبک زندگیامون متفاوته خب اون دانشجوعه م ...

نمیدونم والا

برای من عجیبه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه اهمیتی داره الان شما جواب بده .... من خیلی مخالفم با اینکه کاربرا خیلی اصرار دارن استارتر همیشه ب ...

دقیقا 

منم چند ماهه کاربری دوستم و گرفتم

خب قبلا از زبون من میپرسید اینجا کاراگاها میگفتن دروغ میگی 

چرا مطابقت نداره

خب رفیقا از زندگی هم خبر دارن

تاپیکای قبل و بخون 

قطعا دوستم خبر داره من اول از اون میپرسم اونم از من

پاسخی نداریم میایم اینجا ببینیم نظر دیگران چیه 

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

دقیقا منم چند ماهه کاربری دوستم و گرفتمخب قبلا از زبون من میپرسید اینجا کاراگاها میگفتن دروغ میگی چر ...

بیکارن بخدا .....وگرنه حتما ی دلیل داره تاپیک میزمه حالا از زبان هرکس به هر شکل تعریف کنه مثلا من با کاربری قبلی ی بار تاپیک  زدم ک با زن داداشم دعوام شد باز برعکسش زدم ک من زن داداشه ام با خواهر شوهر دعوام شده ک بتونم بهتر بفهمم حق با کیه یعنی نظرات دو طرف بشنوم راجب دعوام با زن داداشم  ببینم اگ حق باهام نیس برم معذرت بخوام ی نفر پیدا شده بود ک اره تو فیکی😑در حالی ک من میخواستم مشکلمو از چند بعد مختلف بررسی کنم 

خونه پر پرش  طرف اصلا من میگم دروغ خب ک چی؟؟؟ مثلا چه اتفاق بزرگی افتاده