بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو موقعیت مناسب بهش بگو چیزایی که احتیاج هست بخر چون واقعا الان زندگیا مشکل شده اولویت بندی کنین همه چیز رو باهم نخرین سنگین نشه براتون . به نظرم راحت بگو یه ماهم چیزی نخرن تو به پولت احتیاج داری ایشالا باز ماه های بعدی
متاسفانه خودم بچه آخرم هرکاری کنی حتی بیش تر از توانت هیچ کس نمیاد بگه لطف کردی همه فکر میکنن وظیفته خودم گاهی با رفتار و گفتار اطرافیانم داغون میشم. به نظرم حرف بزن بگو با احترام دارم برای خودم پس انداز میکنم طلا بخر نذار همه حقوقت حیف و میل بشه. من با حقوقم همه چیزم رو هندل میکردم دکتر کلاس لباس و.... اشتباهی که کردم این بود طلا نخریدم هیچچچچی ولی تو بخر حتی ریز و کوچیک
بچه آخری بودن خیلی خوبه😔من بزرگترمبار همه از بچگی رو دوش منهچه مادی چه معنوی😔
اتفاقا اول و آخر دوتاشون خوب نیست من الان دقیقا همونم موندم خونه کلللللی حرف زحمت و.... آخرم نمیگن دستت درد نکنه میگن وظیفته حرف زیاده ..... بی خیال برات آرزوی روزای خوب و خوب و خوبتر میکنم 💝