2777
2789

من شاغلم و مجردم

خانوادمون ۴ نفرس

هرماه کم کم نصف حقوقمو خرج خانوادم میکنم در حدی که چیز زیادی برا خودم نمیمونه

الانم لباس ندارم و باید خریدم کنم

ولی مامانم بازم تازگیا رفته قسطی وسایل خریده جورشو منم باید بکشم😔

بهشونم نمیتونم چیزی بگم

خسته شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو موقعیت مناسب بهش بگو چیزایی که احتیاج هست بخر چون واقعا الان زندگیا مشکل شده اولویت بندی کنین همه چیز رو باهم نخرین سنگین نشه براتون . به نظرم راحت بگو یه ماهم چیزی نخرن تو به پولت احتیاج داری ایشالا باز ماه های بعدی 

تو موقعیت مناسب بهش بگو چیزایی که احتیاج هست بخر چون واقعا الان زندگیا مشکل شده اولویت بندی کنین همه ...

هرماه مواد غذایی برا خونه میخرم اینا مایحتاجن

رفته گوشی قسطی خریده برا برادرم

بهش گفتم واجب نبود دعوام کرد و گفت که من با پدرت هماهنگ کردم و قرار شد خودمون بدیم قسطو 

اما چند روز پیش برگشت بهم گفت چند تومن میدی بهم بابت قسط گوشی

هرماه مواد غذایی برا خونه میخرم اینا مایحتاجنرفته گوشی قسطی خریده برا برادرمبهش گفتم واجب نبود دعوام ...

متاسفانه خودم بچه آخرم هرکاری کنی حتی بیش تر از توانت هیچ کس نمیاد بگه لطف کردی همه فکر میکنن وظیفته خودم گاهی با رفتار و گفتار اطرافیانم داغون میشم. به نظرم حرف بزن بگو با احترام دارم برای خودم پس انداز میکنم طلا بخر نذار همه حقوقت حیف و میل بشه. من با حقوقم همه چیزم رو هندل میکردم دکتر کلاس لباس و.... اشتباهی که کردم این بود طلا نخریدم هیچچچچی ولی تو بخر حتی ریز و کوچیک 

متاسفانه خودم بچه آخرم هرکاری کنی حتی بیش تر از توانت هیچ کس نمیاد بگه لطف کردی همه فکر میکنن وظیفته ...

بچه آخری بودن خیلی خوبه😔من بزرگترم

بار همه از بچگی رو دوش منه

چه مادی چه معنوی😔

بچه آخری بودن خیلی خوبه😔من بزرگترمبار همه از بچگی رو دوش منهچه مادی چه معنوی😔

اتفاقا اول و آخر دوتاشون خوب نیست من الان دقیقا همونم موندم خونه کلللللی حرف زحمت و.... آخرم نمیگن دستت درد نکنه میگن وظیفته حرف زیاده ..... بی خیال برات آرزوی روزای خوب و خوب و خوبتر میکنم 💝

اتفاقا اول و آخر دوتاشون خوب نیست من الان دقیقا همونم موندم خونه کلللللی حرف زحمت و.... آخرم نمیگن د ...

پدر منم میگه وظیفته 

حتی هی به سرش میزنه که نره سرکار....

ممنونم عزیزدلم همچنین

پدر منم میگه وظیفته حتی هی به سرش میزنه که نره سرکار....ممنونم عزیزدلم همچنین

اگر اگر زمانی مورد مناسب برای ازدواج داشتی رد نکن نشی مثل من. مثل چی پشیمونم بری سر خونه زندگی خودت خیییییلی آرامش داری