2777
2789
عنوان

دعا برای شفای بیمار

54 بازدید | 11 پست

خانومای عزیزم یه مریض داریم ک خادم امام حسین بوده از جوونی توی محرم همیشه برای امام حسین روضه داشته و... خانم پاگ وساده و مهربونیه 

قلبشون مشکل پیدا کرده جراحی کردن و بعد ازعمل چند روزه ک هوشیاریش ۳ هستش😭😭

التماس میکنم برای شفاش و شادشدن دل دخترها وپسرش این مادرو دعا کنید براش امن الیجیب و حمد  یا ایت الکرسی بخونید 

انشاالله ک مریضی،از خودتون وعزیزانتون دور باشه 

با چشم گریون مینویسم تورو خدا دعا کنید😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا انشالله بلا رو از خودتون و خانواده تون دور کنه هیچوقت نگران سلامتی اطرافیانتون تو این موارد نباش ...

خیلی ممنون عزیزم

انشالله خبر سلامتی شون رو بدید.

منم بابام مبتلا به سرطان هست‌‌. التماس دعا دارم.

خیلی ممنون عزیزمانشالله خبر سلامتی شون رو بدید.منم بابام مبتلا به سرطان هست‌‌. التماس دعا دارم.

انشاالله،چشم 

ده تا تسبیح برای مریض خودم نذر کرده بودم  ۳تا برای شفای پدرتون نذر میکنم انشاالله مریضم خوب بشه میبرم امامزاده شهرمون 

برای پدرتون آیت الکرسی میخونم 

عزیزم خواهش میکنم به فکرتون بودم، خدا رحمتش کنه 😭😥😥😥😥😥خدا بهتون صبر بده.

ممنون عزیزم خدا رحمت کنه رفتگان شمارو و به عزیزانتون سلامتی بده شما بودین پدرتون بیمار بود؟ حالشون چطوره?