2777
2789

مراسم فوت عمه ام بودیم که یه خواهرشوهرش خیلیی اهل حرف ودوبه هم زنیه 

یه مدتی که باعمه ام مشکل داشتیم واین انقد خبر اورده و برده بود که ما بعدمرگ عمه ام فهمیدیم کار اینه

تو مراسمم یه تسبیح دستش

نه کمک میکرد

نه چیزی دائم دنبال تیکه انداختن و پروندن مهمونا بود

یا بقیه داشتن خرما واینارو تزیین میکردن تو اشپزخونه این دوتا اتاق خالی رو ول میکرد میومد بین اونا نماز خوندن... 

از تمام حرکاتش چندشم میشد

تا روز اخر چنتا تیکه انداخت هی گفتم سکوت کنم ولی اون ول کن نبود رفتم اتاق تنها باشم اومد جفت من جاشو پهن کرد وخلاصه باز شروع کرد چرت وپرت گفتن... 

منم از اول وتا اخرحرفاش واکنشی نشون ندادم فقط یه جمله گفتم که بد سوزوندمش

گفتم ما رابطمون با عمه ام خوب بوده فقط یه سریا انقد حرف بردن واوردن خرابش کردن ولی باز این اخر عمه ام فهمید اشتباه کرده و باز خوب شدیم باهم

همینث گفتم گفت یعنی به من میگی شیطنت کردم

گفتم کار هرکسی بودع خوب نبوده

خلاصه با همین حرف بدجور رنگش پرید وحالا همه جا رو. پر کرده که فلانی ب شماها حرف زده وپشت شماها بد گفته

موندم سکوت کنم یا واکنش نشون بدم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بگم ازاین ادم دوری کن جوابشونده تامیتونی فاصله بگیرفرارکن بترس ازش

اتفاقا انقد میترسم

حتی رو بعدش رفتم خداحافظی کردم و دخترداییهامم تو بحثمون بودن گفتم فلانی شما شاهدید من هرچی گفت سکوت کردم فردا نره پشتم حرف بزنه

حالا رفته به مامان همینا گفته ک من پشتشون بد گفتم

گفتم ب دخترداییم زنگ بزنم بگم تو اونجا بودی بیا بگو ببینم چی گفتم

ولی باز میگم بی محل کنم و پی اینو نگیرم

بگو عمم کجا رفت تو هم قراره همونجا بری

سالی یه بار میبینمش

ولی انقد که تیکه میندازه و باعشوه حرف میزنه حالت تهوع میگیرم

با اینکه همه میشناسنش بازم حرفاشو قبول میکنن انقد که بلده خوب دروغ بگه

سالی یه بار میبینمشولی انقد که تیکه میندازه و باعشوه حرف میزنه حالت تهوع میگیرمبا اینکه همه میشناسنش ...

بی خیال بسپرش به خدا درست شدنی نیست

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است