2777
2789
عنوان

بنظرتون همه یه نیمه گمشده دارن🙂

91 بازدید | 10 پست

بنظرتون همه یه نیمه گم شده دارن؟ اگه اره

پس چرا بعضیا تا اخر عمر مجرد میمونن؟

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب خودتو دادی دیگه نیمه گمشده نداریم اصلا باید تلاش کنی یکی هم کفو خودتو پیدا کنی بعضیا تلاش نمیکن ...

تلاش کردنی نیست اخه 

فقط ۱۰ درصد از دختر پسرا لاشی نیستن 

اره همه دارن ولی خیلیا شرایط باعث میشه نشه با اون نیمه گم شده ازدواج کنن

خب اگه نیمه هم باشن که باید برسن واسه همین میگن نیمه گمشده دیگه 

تلاش کردنی نیست اخه فقط ۱۰ درصد از دختر پسرا لاشی نیستن

حالا ده درصدم خیلی ظالمانس درسته وضع خرابه ولی ۳۰ درصد رو هنوز داریم😅 اصلا همون ده درصد خب باید تلاش کنیم همو پیدا کنیم دیگه. طرف تا حالا تو سن ۳۵ سالگی یدونه خواستگاری ام نرفته خب چه انتظاری داری.

حالا ده درصدم خیلی ظالمانس درسته وضع خرابه ولی ۳۰ درصد رو هنوز داریم😅 اصلا همون ده درصد خب باید تلا ...

وقتی هی گیر لاشیا بیفتی خب دیگه نمیتونی اعتماد کنی 

بعدشم الان تا دماغت عمل نباشه نمیپسندنت 

وقتی هی گیر لاشیا بیفتی خب دیگه نمیتونی اعتماد کنی بعدشم الان تا دماغت عمل نباشه نمیپسندنت

خب دیگه حواست باید باشه گیر آدم لاشی نیفتی که برای این هم باید چاره اندیشی کنی وگرنه هی زیر پا لهت میکنن در مورد ظاهر هم قبول دارم ولی دخترا هم ظاهر واسشون خیلی مهمه