2777
2789
عنوان

لطفاً روی گوشی هاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 55 پست
نمیتونم زیاد توضیح بدم تاپیک ام میبندن

میای خصوصی بگی؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه هک کنن عکسای گالری هست دیگهو اثر انگشت و خیلی چیزای دیگه ام هک میشه

نمیتونم زیاد توضیح بدم  میل خودتونه  . هک شخصی با هک جهانی متفاوت .... خیلی بحث داره نمیشه اینجا گفت

🕊
چرا من متوجه نمیشم

کجاشو ! 

ببین یه روش کنترل از راه دوره 

شما به اینستگرام دقت کن هر چیزی فکر کنید اکسپور میاره یا تبلیغات ... حاالا برای گوشی آیفون خیلی این کنترل بیشتره ... چشم بزنید دیگه سر درد نمیگیرد بار میل خود شماست و هر کس در زمان خودش آگاه میشه  من اینجا نمیتونم خیلی توضیح بدمد

🕊
جدی امروز من خواستم عکس بگیرم دوربینم اومد اطلاعات زیادی ب جی پی تی نده و فلان🤨

گوشی تون چیه ؟؟؟ 

اینکه اطلاعات به هوش مصنوعی ام بله میگن زیاد نباید داد بشه . ولی این روش راحت هستید انجام بدید توضیحات یکمی دادم برای کاربر ها 

🕊
بله در خواست بزار . اگر خصوصی با ما کاری ندارن پیام بزاریم‌ برای هم!!!!

درخواست دادم 

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

اندروید

اما به شما اطلاع می‌ده که بعضی از گفتگوهایی که شما با برنامه‌های Google

(مثلاً Gemini) داری، ممکنه برای بهبود مدل‌های هوش مصنوعی مرور شن. اما اگر نمی‌خوای این اتفاق بیفته، می‌تونی از تنظیماتی که ارائه شده استفاده کنی تا این فرآیند متوقف شه. هشدار می‌ده که اگر این تنظیم فعال باشد، نباید اطلاعات حساس یا شخصی‌ای که نمی‌خوای بررسی بشن، وارد کنی

🌱

اما به شما اطلاع می‌ده که بعضی از گفتگوهایی که شما با برنامه‌های Google(مثلاً Gemini) داری، ممکنه بر ...

آیفون از نظر خودم قبلا خیلی امنیت داشت . اما برای کنترل کردن آیفون بیشتر از سامسونگ و شیامی  می‌تونه اطلاعات افراد رو بده ب ایلان ماسک و ابر قدرت ها .... آیفون و‌شیامی دارم . آیفون مدل پایین امم چسب زدم. بخوایم و نخوایم با تکنولوژی بیشتر بیشتر تحت نظر هستیم شاید بگن مگه چیه .... نمی‌دونم سیستم برده داریه

🕊