2777
2789

اونایی که خون لخته میشه توبارداری وبه بچه خون نمیرسه بایداین امپول رو هرروز بزنن وچون خردادماه راحت تره بزنه تادیگران اول دوبندانگشت از ناف فاصله بدین جاشوپد الکل بزنیدوقتی الکلش پرید سوزن رو دربیارید آماده است سرش بهش وصله فقط نوک سوزن رو پتیین بگیرید ویک ناخن بهش بزنید تا هواش بره بالا  همونجور بزنید وتا۳۰بشمرید بعدش تزریق کانل بشه یک دفعه مایع روتخلیه کنین جاش سفت وکمبود میشه .بعد که سرنگ از آب خالی شد فوری بکشید بیرون یهو تا جاش درد نگیره .اینجوری دردکم وکبودی نمیمونه.الهی هیچکس محتاج این امپول بشید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوسال با امسال میزنم الان جا پیدا نمیکنم تو شکمم زدنی گریه میکنم خدا کنه خدا اینبار برام نگه داره😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

من دوسال با امسال میزنم الان جا پیدا نمیکنم تو شکمم زدنی گریه میکنم خدا کنه خدا اینبار برام نگه داره ...

ایشالا خدا برات نگه داره سالم بیاد بغلت 

اگ ناراحت نمیشی علت فوت قبلی چی بود 

منم ۵ماهگی نینیم تو شکمم فوت شد 

ایشالا خدا برات نگه داره سالم بیاد بغلت اگ ناراحت نمیشی علت فوت قبلی چی بود منم ۵ماهگی نینیم تو شکمم ...

عزیزم معلوم نشد تو شکمم دو هفته مونده ب زایمان ایست قلبی کرد حرکتش کم شد تا برسم بیمارستان... 💔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

ایشالا خدا برات نگه داره سالم بیاد بغلت اگ ناراحت نمیشی علت فوت قبلی چی بود منم ۵ماهگی نینیم تو شکمم ...

متاسفم عزیزم خیلی سخته 🥺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40