2777
2789
عنوان

دوباره به وقت رفتن 🧳🧳🧳

110 بازدید | 21 پست

شنبه بلیط دارم باید برگردم دانشگاه اندازه ی دنیا دلم گرفته تاپیک بعدیم مثل همیشه از اون شهر لعنتیه از استرس و فشار کل بدنم بی حس شده این بار تا سه ماه نمیتونم برگردم خونمون 

💔

چه مثِ نازم🦩   ( https://t.me/NoronChat_bot?start=sec-hicfcjbeja )باهام حرف بزن

فدات بشم من من با اینکه دانشجو نشدم هنوز ولی از شنبه باید کلی درد بکشم

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات بشم من من با اینکه دانشجو نشدم هنوز ولی از شنبه باید کلی درد بکشم

عزیزدلم خدا نکنه چرا؟

الان من دلم تنگ شده برای دوران خوابگاه و دانشجویی. هرچقدر سخت ولی خوبه.. یه روزی دلت تنگ میشه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

تو از کدوم قصه ای که خواستنت عادته

نبودنت فاجعه بودنت امنیته

تو از کدوم سرزمین تو از کدوم هوایی

که از قبیله ی من یه آسمون جدایی

اهل هر جا که باشی

قاصد شکفتنی

توی بهت و دغدغه

ناجی قلب منی

پاکی آبی یا ابر

نه خدایا شبنمی

قد آغوش منی

نه زیادی نه کمی

منو با خودت ببر ای تو تکیه گاه من

خوبه مثل تن تو با تو همسفر شدن

منو با خودت ببر من به رفتن قانعم

خواستنی هر چی که هست

تو بخوای من قانعم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

عزیزدلم خدا نکنه چرا؟

بخاطر درسا

ذره ذره وجودم آب میشه🥲🥺

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

برعکس چرا؟

شاید ت درستی ما برعکسیم من از خدام بود ی شهر دیگ قبول میشدم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

تو از کدوم قصه ای که خواستنت عادتهنبودنت فاجعه بودنت امنیتهتو از کدوم سرزمین تو از کدوم هواییکه از ق ...

کامنت شما بهم حس عجیبی داد و بشدت احساسی شدم نمیدونم چرا 🤍

کامنت شما بهم حس عجیبی داد و بشدت احساسی شدم نمیدونم چرا 🤍

استیکر چمدون و دیدم یاد این آهنگه افتادم عاخه😅