2777
2789
عنوان

کارم بد بوده صدام درنمیاد

150 بازدید | 5 پست

شوهرم هی به خانوادش باج میده اونا بازم ادم حسابش نمیکنن .هی توخونم میبینم وسیله هام نیست بعد میگه بردم خونه بابام .مغازش جفت خونه باباشه همش اونجاس همش داره به اونا سرویس میده .روز جهاز برونمون رفته بود باباشو برده بود باغشون خودم و داداشم و خانوادم تنها چیدیدم خانوادش هم حتی نیومدن .عروسیمون هزارتومن کمک نکردن و ....(۳تابرادر بزرگ همسن خودش داره مجردن ولی همه کارارو این انجام میده)

بعد امشب دیدم به مامانش اشاره میکنه مامانش هم هرهرمیخنده و شوهرمن عصبی میشه

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹

بعد یه دفعه یادم افتاد شوهرم دیروزگفت سه کیلو گوشت خریدم نیاورده خونه .دوهزاریم افتاد که بله اقا گوشتارو گذاشته اونجا اوناهم خوردن .منم هرچی دق و دلی داشتم خاالی کردم و توماشین جیغ و داد کردمممم واقعااا بریدم

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.