یکی از اقوام پدرشوهرم برا پسر بزرگو متاهلش مشکل جسمی پیش اومده ،خودشون مرکز ی استان دیگه ن پاشدن اومدن اینجا ک اینجا عملش کنن و فلان
حالا اتفاقایی ک افتاده اینه ک این خانوم ی نوه داره ک تحت شرایطی ایشون بزرگش میکنه ،پدرمادر نداره بچه ولی فوق العاده بی ادب بی تربیت ایراد گیر دروغگو و دوبهم زنه ،۶ سالشه ، ما طبقه ی بالای پدرشوهرمیم .این خانوم بچشو گذاشته اینجا خودش میره بیمارستان و میاد مثلا یروز اونجاس دو روز میاد اینجا میمونه
تربیت بد بچش رو بچه منم تاثیر گذاشته بچم ۳سالشه بهونه گیر و بداخلاق شده نمیتونم کنترلش کنم همش یا پایینه یا اون دخترو میاره بالا رومخ من
منم اوایل بارداریمه بشدت هورمونام قاطی شده و حوصله خودمم ندارم
مثلا بچه میاد اینجا باهامون غذا میخوره بعد میره پایین میگه وای بدمزه بود دارم بالا میارم دلم میکنه . مامانجونشم هی میگه وای بچم مریض شد
زنه خودش بیمارستان بود تبولرز کرد پاشد اومد اینجا خودشو چتر کرده نمیگه خب همونجا بمونم اینا بچه کوچیک دارن مریض میشه یا اصن مگه نوکر منن هی بم سرویس بدن همینکه بچم اوارشونه بسه
اصنم معلوم نیس کی پسرش مرخص میشه .کلی فامیل داشتن شهر خودشون پسر دختراش چندتان بچشو نذاشت اونجا اورد اورش کرده رو سر ما ی بچه بیشعور و نفهم
همش میرن سریخچالامون همش خوراکی میخان شاید ادم تو این گرونی چیزی نداشته باشه چقد پروان اخه . نزدیک یه هفته س اینجان بازم قراره بمونن ، مادرشوهرمم از دستشون اس شده .زن گنده نصف شب میره تو حمام جیش میکنه ی ابم پشتش نمیریزه تا صب جاش و بوش میمونه بوی گند عرقو لباساشام سر ادم درد میاره ی حموم نمیره تواین گرما صدتا شومیزو دامنو مانتو شال سرهم میپوشه بدتر بوش پخش میشه . دس ب شیاه سفیدم نمیزنه میخوره میره عقب ،همشم سفارش میده اینو میخایم اونو میخایم .هوووف کاراش خیلی عجیبه .بچش همه اسباب بازیا بچمو میزنه زمین باتوپ میزنه تو دکوریا خونم گاهیم دیدم بچمو هل داده یا دستشو فشار میده
بنظر شما حق داریم اینقد عصبی باشیم؟ یا مهمون نواز نیستیم