2777
2789
عنوان

خیلی وقته اسم همسرم صدا نزدم و مستقیم نگاهش نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خیانت نکرده و فقط بد اخلاقه به نظرم باش مطرح کن و ببین چی می گه؟ اونم دلش محبت نمی خواد؟

باهاش ک حرف میزنم میگه خوشی زده زیر دلت خونه ساختم برات ادم بی مسئولیتی نیستم خرجیتو میدم سفر و گردش هم میبرمت

خونه ساخته ولی خودش کنارم نیست

خرجی میده ولی نمیبره بیرون ک خرجشون کنم میگه بگو برات میخرم

سفر میبره ولی هرجا خودش بگه حتی جرات اینکه وسط راه بگم گرسنه یا دست شویی دارم ندارم حق خرید ندارم مگر فقط زیر نظر خودش

گردش میبره اهنگا خودش فقط ماهم نباید حرف بزنیم چون بدش میاد

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
چقدر کنترل گرولی زندگی بعد طلاق خیلی سخته اگه قوی هستی میتونی

نهههه طلاق نمیتونم چون دیدم چقدر بد و سخته

نمیخوام بچه هام ذره ای رنجیده خاطر بشن

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
واقعااا چون تو سکوت معلوم نیست مشکل چیه

این که همش داد و هوار میکنه حرمت ها را میزاره زیر پا و این خیلی خیلی بده 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

چیکارکرده مگه؟

الان خیلی از اخلاقای بدشو درست کرده و فهمیده که بد بودن ولی خیلی دیر متوجه شد بعد از اینکه کلی منو اذیت کرد متوجه شد...الان که دیگه واسم مهم نیست...زود عصبانی میشد کنترلی رو خودش نداشت مثلا هربار یه چیزی میشکست یا به چیزی آسیب میزد(این اخلاقش کم شده ولی هنوز هست) یبار تو ماشین بحثمون شد میخواست سگو زیر بگیره...

توهین میکرد...هربار یه بحث کوچک بینمون میشد میرفت مامان و آبجی و داداششو خبر میکرد اوناهم میومدن بحث کوچیکو تبدیل به دعوای بزرگ میکردن هرچقدر میگفتم نگو گوش نمیکرد...هرکاری میکردیم به خانوادش اطلاع میداد یه مشهد خواستیم بریم از داداش بزرگش اجازه گرفت اونم گفت صلاح نیست برین فعلا ماهم نرفتیم با اینکه میدونست چقدر ذوقشو دارم...هیز بودنش(زیاد نیستا ولی گاهی میبینم که به اندام خانوما نگاه میکنه)...اهمیت دادن زیادش به داداشش...بخاطر غریبه ها با من دعوا میکرد در حالیکه اونا آدم حسابش نمیکردن...هرچی میگفت باید میگفتم چشم...هرچی میگی زود بهش برمیخوره و قهر میکنه...خودش توهین میکنه وقتی میگم خودتی بهش برمیخوره که به چه حقی گفتی خودتی😂نذاشت درسمو ادامه بدم یه مدت خیلی غیرتی میشد الکی و هی باهام دعوا میکرد...یبار رفتم از عطاری چیزی خریدم اونم واسم توضیح داد چطوری دم کنم بخورم میگفت میرم مغازشو آتیش میزنم...خیلی چیزا که نمیشه گفت...هرچقدرم میگفتم این اخلاقت بده قبول نمیکرد میگفت مشکل از توعه من اخلاقم خیلیم خوبه...چند سال عمرمو حروم کرد واقعا...۵ سال نذاشت تنها جایی برم یا با خودش باید میرفتم یا مامانم و مادرشوهرم

☔️⛈️🌈
باورکن بیشترشون همینن.اگه میتونی ببخش وزندگی کن.البته منم مثل شماشدم تاحدودی

والا خیلی بخشیدم خیلی...خیلی تلاش کردم...

هی چشم پوشی کردم هی خواهش کردم بیا درست کنیم زندگیمونو...هی با محبت ازش تعریف کردم گفتم دوستت دارم گفتم بیا اخلاقای همدیگرو که دوست نداریم بگیم به همدیگه بعد اونارو درستشون کنیم...ولی گوش نمیکرد

یه مدت پیش خسته شدم گفتم من دیگه میخوام برم به طلاق فکر میکنم اونموقع جدی گرفت و قول داد اخلاقشو خوب کنه الانم کامل نه ها ولی چنتاشو درست کرده ولی دیگه برام اهمیتی نداره...

من با خیلی از خانما صحبت که کردم گفتن شوهراشون خیلی اخلاق بد بدارن ولی خیلیاشونم از اخلاقای خوب شوهرشون گفتن و اینکه چقدر احساس خوشبختی دارن کنار همسرشون...

خانما دست خودشون نیست وقتی از کسی که عاشقشن ضربه میخورن میبخشن میبخشن ولی یه مدت بعد که هی تکرار شه دیگه سرد میشن و این دیگه درست نمیشه...

☔️⛈️🌈