2777
2789
عنوان

رنگ مو

110 بازدید | 9 پست

سلام خانوما صبحتون بخیر

من میخام موهام رنگ کنم عروسی برادرشوهرمه. تا حالا شرابی نکردم. آرایشگرم گفت شرابی بنفش قشنگ میشه. ولی چیزی که هست من پوستم سبزه روشنه. خواهرشوهرام میگن احتمالا بهم نمیاد.وای آرایشگر میگه به سبزه ها میاد. نظر شما چیه؟ چه رنگی کنم بهتره؟ مرسی  

برای حال دلم صلوات مهمونم میکنی؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.

شرابی آتشین کن خیلی خوشگل میشه و حتماً بهت میاد.

ولی بعد از شرابی پشیمون بشی، رنگش ب این آسونیا نمیره ها...

میتونی موهاتو رنگ دودی روشن کنی، خیلی خیلی ب پوست های سبزه میاد 🤗😍

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
  • اگر پوست سبزه‌ی معمولی دارید، این رنگها برای شما مناسب است: قرمز قهوه ای روشن، بلوند روشن و شاه بلوطی روشن
  • اگر پوست سبزه ی تیره دارید، این رنگها به شما می آید : شاه بلوطی تیره و متوسط، قهوه ای روشن و بلوند روشن، ولی روشن تر از این رنگها برای شما مناسب نیست (مثلا قرمز) چرا که پوستتان را تیره تر نشان می‌دهد.
چون اگه بد بشه نمیتونم درستش کنم میترسم پشیمون شم. ولی اون رنگا ثابت شدس خوبه بهم میاد

منم پوستم سبزه ی رنگ شرابی ماهاگونی با شکلاتی زدم فوق العاده بود واقعا بهم میومد

هی تو اره با تو ام با خود ،خودت  امیدوارم هر چه از خدا بخوای سر راهت بزاره  هرچه ارزوی خوبه مال تو