2777
2789

هر ماه یا دو ماه یکبار میتونن بیرون و اینا هم برن بعد ساعت کاری پیمان کاری و اینا هست نمیدونم خانومم هست اونجا یا نه 

بچه اینا هم ندارم خونمون پیش خانوادمه 

قبلا عراق می‌رفت الان احتمال خیلی زیاد برن اینبار ترکیه ولی با حقوق 100/150 حدودا هر ماه 

بهش اعتماد دارم ولی به هیچ کس نباید اعتماد صد درصدی داشت با براردراش و دو سه تا فامیل دیگه که اونا هم زن و بچه دارن میرن اه اصلا راضی نیستم ولی میگه اونجا پولش خوبه زنای بقیه مشکلی ندارن

نمیشه باهاش بری؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه همه چیز ب پوله خب چی ازین زن گرفتنشون

نمیدونم بخدا اه منم همینو میگم مثلا به جاریم زنگ زدم میگه چه اشکالی داره میرن پول بیارن ولی من اصلا دلم نمیخواد اینجا هم قسط داریم کلی 

اگ فقط پول براتون مهمه بره .

اگه نه که چه لزومی داره بره مگه همه چی پوله.

دوری از هم و هزار تا چیز دیگه داره .

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

۶ ماه بره بد نیست

یه پول خوبی دستتون میاد.چون با فامیلهاش میره فکر نکنم دست به کار بدی بزنه. نمیدونم شایدم اونا پایه باشن باهم برن قلیون و‌کاباره و...

ولی خب زحمت کشه که حاضره بره جای دور کار کنه دو لقمه نون حلال بیاره

اگ فقط پول براتون مهمه بره .اگه نه که چه لزومی داره بره مگه همه چی پوله.دوری از هم و هزار تا چیز دیگ ...

برا من نه برا اون و داداشاش و زناشون آره 

ولی قبول نمیکنه میگه اینجا پول نیست 

خب اگه دستتون خالیه یه مدت دندون سر جیگر بزار قسط!هارو پرداخت کنید بعدش دیگه نزار بره تنهایی خیلی سختهدشوهر منم دورکاره با یه نوزاد و یه بچه کلاس اولی همیشه تنهام واقعا کم آوردم 

۶ ماه بره بد نیستیه پول خوبی دستتون میاد.چون با فامیلهاش میره فکر نکنم دست به کار بدی بزنه. نمیدونم ...

کاباره اینا که نمیرن ولی دیگه کنار دریایی خیابونی بازار و اینا میرن مدتشم مشخص نیست اصن 

برا من نه برا اون و داداشاش و زناشون آره ولی قبول نمیکنه میگه اینجا پول نیست

اگه قبول نمیکنه ک راهی نیس نظرت براش مهم نیس چه میشه کرد 🥲

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

نه نمیشه اصلا ولی راضی هم نیستم بره

حق داری 

منم بودم راضی نبودم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅