2777
2789
عنوان

کیا بابای خود شیفته دارن

71 بازدید | 12 پست

بعد از یک سال رفتم خونه مادرم، برای عید

مجبور شدم که برم وگرنه نمیرفتم

۹ روز موندم، انگار نود روز اونجا بودم

یه بابای خودشیفته از خود مچکر، بد بین و عصبی و شکاک

حالم ازش بهم میخوره، 

زندگیمونو نابود کرد خدا ازش نگذره

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات تو فشار روانی بزرگ شده. شخصیتش درست شکل نگرفته. خود شیفته نمیشه بهش گفت. کمبودهای کودکی زیادی داره.

باید تحویلش بگیری و بهش بگی دقیقا چرا این حرف ها را میزنه. یکمم مادرت جلوش کوتاه اومده . اونم باید یادش می داده رفتار خوب وبد و چیه.شما هم احتمالا برای اصلاحش کمکش نمی کنید. 

بابات تو فشار روانی بزرگ شده. شخصیتش درست شکل نگرفته. خود شیفته نمیشه بهش گفت. کمبودهای کودکی زیادی ...

چرا عزیزم، شخصیت خودشیفته داره، اینو دکتر هم بهمون گفت

بله تو کودکی سختی زیاد کشیده، ولی گناه ما چیه؟

ما رو تباه کرد به خدا

شخصیت دیکتاتور هم داره، فقط میگه حرف حرف من باشه

به خدا اینقدر مادرم و ما رو جلو همه کوچیک کرده، هیچ کس دیگه خونمون نمیاد به خاطر اخلاقای گند این آقا

یه ذره اعتماد به نفس واسمون نذاشته، پارسال من یه دوره تراپی رفتم خیلی بهتر شدم

امسال باز رفتم خونشون باز حالم بد شد

کاش راحت میشدیم از دستش😢

چرا عزیزم، شخصیت خودشیفته داره، اینو دکتر هم بهمون گفتبله تو کودکی سختی زیاد کشیده، ولی گناه ما چیه؟ ...

دکترتون آپدیت نبوده. امروز ما فقط یک اختلال شخصیت مرزی می شناسیم. اون از کودکی شکل میگیره. از دستش راحت میشی می افتی تو سوگش. اونجا ده تا تراپیست هم نمی تونن درت بیارن. تا زنده است دورش را بگیرید کمکش کنید لذت زندگی را ببره. چند سالشونه؟ 

یکم از رفتاراش میگی؟شما چطوری باهاش رفتار میکنید؟

خیلی تخقیر میکنه دیگرانو برای بالا بردن خودش 

اصلا همدلی و درک احساس دیگران نداره

همه کار میکنه برای اینکه بقیه از بیرون اونو ادم فوق العاده خوبی ببینن و تحسینش کنن اما داخل خونه با خانواده رفتار و گفتار افتضاحه 

بشدت انتقادناپذیر و کنترلگر 

اینا رفتارهای بارزشه خیلی رفتارهای دیگه ای داره که نمیشه گفت زیاد و جزئیه 

ما فقط سعی میکنیم ازش فاصله بگیریم و خیای قاطی نشبم باهش بحث نکنیم و مرزهای شخصیمونو داشته باشیم

یه جنوبی عاشق شمال

دکترتون آپدیت نبوده. امروز ما فقط یک اختلال شخصیت مرزی می شناسیم. اون از کودکی شکل میگیره. از دستش ر ...

والا ما میخوایم دورشو بگیریم، خودش دوست نداره، دلش نمیخواد احدی بره خونه ش، ده دقیقه ای یه جر و بحثی راه میندازه که همه فرار کنن

حدودا 67 سالشه

خیلی تخقیر میکنه دیگرانو برای بالا بردن خودش اصلا همدلی و درک احساس دیگران ندارههمه کار میکنه برای ا ...

دقیقا بابای منم همینه

خدا به دادمون برسه