2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمونه دولتی بودم توسه سال دبیرستانم 

خیلی خوب بود راضی بودم 

رقابت بالا بود همه ممتاز بودن نمره بد نداشتیم 

اما همین رقابته منو خسته کرد از درس خوندن حتی الان هم که دانشگاه هستم بدم میاد دیگه از درس خوندن 

انسانی بودیم از هجده نفر جمعیت کلاسمون فقط سه نفر رشته خوب آوردن 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
من نمونه دولتی بودم توسه سال دبیرستانم خیلی خوب بود راضی بودم رقابت بالا بود همه ممتاز بودن نمره بد ...

بچه هاش چجوری بودن تونستی دوست خوب پیدا کنی یا نه

بچه هاش چجوری بودن تونستی دوست خوب پیدا کنی یا نه

بچه هاش هم عاقل و با فرهنگ بودن 

یعنی اصلا مدرسه بچه های فضول و بی تربیت و درس نخون و بی فرهنگ رو خودش اخراج میکرد 

اما خب فضول و حسود و بی تربیت هم داشتیماا اما اگه اینا از یه حدی می‌گذشت دیگه دفتر مدرسه براشون تعیین تکلیف میکرد البته به جز حسوداش

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بچه هاش هم عاقل و با فرهنگ بودن یعنی اصلا مدرسه بچه های فضول و بی تربیت و درس نخون و بی فرهنگ رو خود ...

و اینکه رقابت بین بچه ها و حسادتشون به هم خیلی زیاد بود زیادکسی با کسی دوست نمیشد بیشتر همه سرشون تو کتابا بود زنگ تفریحا 

اونایی هم که دوست بودن با هم دوتا دوتا دوست میشدن خیلی کم اکیپ تشکیل میدادن 

آره منم یه دوست خیلی خوب پیدا کردم همون روز اول مدرسه 

سه سال دبیرستان با هم بودیم