2777
2789
عنوان

تفاوت روانشناس و مشاور

| مشاهده متن کامل بحث + 3400 بازدید | 56 پست
اتفاقا بصورت اورژانسی نیاز داری insight نداری. من تو بیمارستان لواسانی فردا منتظرتم

واي واقعا شما روانشناسي؟من شك دارم فكر ميكنم يكي از بيماران همون بيمارستاني كه تحت درمانه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به روانشناس با عنوان همیشه مورد اشاره بااااالینی و حرفهای فرا معموووولی

همين حرف هاي فرامعمولي از نظر شمارو خيلي ها اگاهي ندارن و بجاي مراجعه به روانشناس ميرن پيش مشاور و برعكس و نتيجه نميگيرن 

واي واقعا شما روانشناسي؟من شك دارم فكر ميكنم يكي از بيماران همون بيمارستاني كه تحت درمانه   &nb ...

بله جزو روانشناسان خبره همون بیمارستانم ولی تجربه به من یاد داد با کم سواد یا بهتر بگم بیسوادایی مثل شما چطوری رفتار کنم. بجای اینکه اظهارنظر بی مورد برای مردم کنی برو کتاباتو فرق بزن تا شاید کمی به سواد نداشتت اضافه شه

بله جزو روانشناسان خبره همون بیمارستانم ولی تجربه به من یاد داد با کم سواد یا بهتر بگم بیسوادایی مثل ...

شما اگه يبار كل دي اس ام فايو رو خوندي بيا باهات صحبت ميكنم

برو گلم در اولين فرصت يه نوبت براي خودت بگير

ديگه بيشتر از اين شعورم اجازه نميده جوابتو بدم

ارجاع فوري به روانپزشك  

شما اگه يبار كل دي اس ام فايو رو خوندي بيا باهات صحبت ميكنم برو گلم در اولين فرصت يه نوبت براي خودت ...

دگ احتمالا معنی فرافکنی رو باید بلد باشی دگ. اینم یه راهکاره واسه بیمارانی مثل شما که اینطوری چیزایی که لیاقتشونه به دیگران نسبت بدن. 

دگ احتمالا معنی فرافکنی رو باید بلد باشی دگ. اینم یه راهکاره واسه بیمارانی مثل شما که اینطوری چیزایی ...

تشريف ببرين لواساني داروهاتون دير نشه خدانگهدار

روانشناس تقلبي  

دگ احتمالا معنی فرافکنی رو باید بلد باشی دگ. اینم یه راهکاره واسه بیمارانی مثل شما که اینطوری چیزایی ...

خوب روشاي درماني كه توي بيمارستان باهاتون كار ميكنن ياد گرفتين تبريك

خوب روشاي درماني كه توي بيمارستان باهاتون كار ميكنن ياد گرفتين تبريك

تو هنوز نمیدونی فرافکنی روش درمان نیست یه راهکاره. اینو که دگ تو ترم ۱ هیلگارد باید خونده باشی . پس مشخصه روانشناس تقلبی کیه. بهت میگم بی سوادی نگو نه

تو هنوز نمیدونی فرافکنی روش درمان نیست یه راهکاره. اینو که دگ تو ترم ۱ هیلگارد باید خونده باشی . پس ...

چ قدر الكي با لغات بازي ميكني ؟

فلوفنازين براتون تجويز ميكنم برو ديگه بيشتر از اين خودتو بي احترام نكن خجالت بكش

تو که هیچی از روانشناسی سرت نمیشه لطف کن هیچ نظری نده بیسوادایی مثل تو باعث میشن انگشت اتهام سمت علم ...

كدوم علمت دقيقا؟ اينكه حتي روش هاي درمان پارانوييد نميدوني؟

بخون ياد بگيري

روان درمانی_رفتار درمانی
دارودرمانی:داروهای آنتی سایکوتیک
درمان شناختی
گروه درمانی
درمان دارویی با مصرف داروهای ضد روانپریشی_ضد اضطراب_ضد افسردگی

عزيزه من  من اينجا اصلا درباره روانپزشك توضيح ندادم گفتم اگه انواع اختلالات رو دارن برن پيش رو ...

واقعا هبچکدومشونم کمک نمیکنن ب ادم.اه

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
چ قدر الكي با لغات بازي ميكني ؟ فلوفنازين براتون تجويز ميكنم برو ديگه بيشتر از اين خودتو بي احترام ...

بالاخره رفتی کتاباتو ورق زدی بیسواد. بجای اینکه بری اسم دارو یاد بگیری که هیچ ربطی هم.به تو نداره برو بگرد چیزای مفیدتری یاد بگیر که آبروی علممون رو نبری