2777
2789

خواهرم اومده بود خونمون، سرزده. بچه هاش یکم شیطون و شلوغن. بابام هم امروز مریض بود و پیر هم هست. بابام یکی دوبار به بچه هاش تذکر داد شلوغ نکن اما گوش نکردن. دیگه آخر بابام به خواهرم گفت وقتی میای یه موقع مناسب بیا، من مریضم خودم حال و حوصله ندارم. خواهرم هم ناراحت شد بلند شد رفت. تو آسانسور که داشت می رفت شنیدم با خودش می گفت بقیه بچه‌ها هر هفته میان من هر چند وقت یبار میام اینجوری می کنه. 

راستش خواهرم اصلا بچه‌هاش تربیت درستی ندارن از اونان که وقتی وارد جایی می‌شن هی باهام دعوا می کنن و خوراکی پرتاب می کنن یا می‌ریزن رو فرش و خونه رو میزارن رو سرشون. باباشون هم خیلی بلند بلند حرف میزنه و کلا پر سرصدان.برا همین بابام علاقه نداره بیان. بابام پیره و درون گرا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم زنگ میزنم میگم دارم میام 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خواهرت خونه در و همسایه که نمیتونه بره بنده خدا خونه پدرش هم نیاد دیگه اون بچه ها هم شیطون شدن وبقول ...

آره ولی کاش زنگ بزنه که الان موقع مناسبیه که بیاد یا نه. پدرم امروز مریض بود حوصله نداشت

بله من مادرم مبتلا به افسردگی بود دارو میخورد صد درصد رعایت میکردم گاهی شده خبر داده بودم میومدم کمتر از یک ساعت رسیده بودم میدیدم حالش خوب نیست میرفتم خونه ‌. تحمل صدای بچه مو نداشت . الان هم که مادرم نیست بازم خبر میدم ولی توب شرایط ساده تر شده 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

من هرروز صبح میرم سر میزنم در حد یک ربع . اونو اطلاع نمیدم ولی هفته ای دوبار با همسر و پسرم میریم چند ساعت قبلش زنگ میزنم خبر میدم خیلی وقتها خودم غذا درست میکنم یا از بیرون میگیریم میبریم 

خواهرت خونه در و همسایه که نمیتونه بره بنده خدا خونه پدرش هم نیاد دیگه اون بچه ها هم شیطون شدن وبقول ...

پدرش چه گناهی کرده؟

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

بقیه بچه ها میان قبلش زنگ میزنن که بیان یا نه. این خواهرم ولی سرزده میاد

وا خب شاید خونه نباشید 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36