2777
2789

بچه ها یه ختم صلوات دسته جمعی میخوایم انجام بدیم 

تا ساعت 12 امشب هم فرصت دارین هر تعداد که بخواید فرقی نمیکنه 

و هدیه کنیم به شهید سید مجتبی صالحی خوانساری 

در مورد این شهید و کرامات ایشون هم لطفا سرچ بکنید در گوگل خواهید دید 

فقط اگه قابل دونستید پسر منم دعا کنید منم لایق باشم دعاتون میکنم 

درضمن اونایی که با واسطه قرار دادن ایشون پیش خدا حاجت گرفتن میگن اینجوریه ختمش که نذر میکنی 3تا یس بخون 3تا 3شنبه 

و سومی رو گرو نگه داری هر وقت حاجت گرفتی بخونی 

ایشالا که همه حاجت روا بشن 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجازه استاتر 

دوستای عزیزم ختم چهل هزار صلوات داریم در ایتا 

برای شرکت به تاپیک آخرم سر بزنید  انشالله حاجت روا بشید 💚

و یا لینک زیر رو باز کنید

eitaa.com/joinchat/1629947006Cdd8fdf10e3
😂 جهان سوم

اونایی که تو جهان اول هستن یا میگن ورد یا میگن قانون جذب 

درضمن جهان اول و دوم مردمش به اعتقادات هم دیگه احترام میزارن 

و تو جهان سوم ادمایی مثل شما وقتی چیزی مورد قبولشون نباشه مسخره میکنن

😂 جهان سوم

گربه شکمو مگه حرف آدم حالیت نمیشه؟؟ عنوان رو خوندی؟ تالار مذهبی و دعا و مناجات رو دیدی؟ تاپیک من توی این دسته است قبول نداری نیا 

من گفتم اونی که قبول نداره نیاد بازم اومدی که چی مسخره کنی؟ فک کردی خیلی زرنگی مثلا مجازی هست بیای لوده بازی در بیاری بری برات گزارش میزنم بازم کامنت بزاری به نی نی یار کاربریت رو میدم برو بیرون 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
اونایی که تو جهان اول هستن یا میگن ورد یا میگن قانون جذب درضمن جهان اول و دوم مردمش به اعتقادات هم د ...

مرسی به درک فهم روشن تون ، نه اینا خودشون گول میزنن به امبد پرودگار از وسوسه ها خروج بشن وهمراه راه پاکی ها قرار بگبرن چیز سختی هم نیست که یک نفر به درک خودش برسه ولی وسوسه ها پایه توکل کم میکنه میدونید چرا طریقت وشریعت میگه ک شما انسان مسلمان هستی باید انسانیت همراه مسلمونیت داشته باشی وماها نمیتونیم مثل کشورهای اروپائی فکر وتصور وانجام وانسانیت خالی داشته باشیم چون انسان مسلمون بایدها و نبایدها داره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.